Betöltés...

Kombinált kézi általános tisztító- fertőtlenítőszer 5 liter 2in1 Cif Pro Formula Safeguard Concentrate

Ár: 9.467 Ft

A Cif Pro Formula SafeGuard 2 az 1-ben Cleaner Disinfectant egy erősen koncentrált tisztító- és fertőtlenítőszer minden kemény felület egy lépésben történő tisztítására és fertőtlenítésére, beleértve az élelmiszerrel érintkező felületeket is. Nagyon hatékony a mikroorganizmusok széles köre ellen. Minden vízkeménység esetén ajánlott. Hatékonyan eltávolítja a zsíros és a rászáradt élelmiszer-szennyeződéseket.

Parfümmentes fertőtlenítőszer, így ideális élelmiszeripari helyiségekhez. Hatékony a mikroorganizmusok széles köre ellen. Hatékonyan eltávolítja a zsíros és a rászáradt élelmiszer-szennyeződéseket. BS EN 1276 30 másodperces érintkezési idővel akkreditált; EN14476 1 perccel.


Elpusztítja a baktériumokat és a burkos vírusokat (beleértve a koronavírust is)
Erőteljes tisztító- és fertőtlenítőszer
Eltávolítja a zsíros és a rászáradt élelmiszerszennyeződést
Alkalmas kemény felületeken a konyhán belül és kívül
Parfümmentes


 

2 kanna / karton

Kombinált kézi általános tisztító- fertőtlenítőszer 5 liter 2in1 Cif Pro Formula Safeguard Concentrate termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 50207



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Kombinált kézi általános tisztító- fertőtlenítőszer 5 liter 2in1 Cif Pro Formula Safeguard Concentrate" című hirdetést látja. (fent)