Betöltés...

Mickey ovis ágynemű szett (huzat + lepedő + ágynemű garnitúra + vállfazsák)

Ár: 17.490 Ft

Disney Mickey Egér Gyerek ágyneműhuzat

Csodaszép pamut Disney Mickey ágyneműhuzat, mely a normál óvodai méreteknek is megfelel, így nem csak otthon lehet a gyermekágy ékes dísze. A takarón Mickey látható. A minta részletesen kidolgozott, ahogy a képen is látható. Mickey mintája mind a párnahuzaton, mind pedig a takarón megtalálható.

A csomag tartalma:

1 darab párnahuzat: 40*60cm

1 darab takaróhuzat: 100*135 cm

Kíméletes mosás és vasalás kifordított állapotban javasolt.

Jersey Ovis Gumis kék lepedő

Nagyon puha, kellemes és lágy tapintású gumis lepedőink nagy mértékben hozzájárulnak gyermeke nyugodt alvásához. A lepedő praktikusan körbevarrt, így stabilan a helyén marad, nem mozdul el. A megfelelő szabás, gumírozás lehetővé teszi, hogy a 60x120 cm-es óvodai ágyra, akár babaágyra illetve bármilyen matracon, tökéletesen illeszkedjen. 



Anyaga: 80% pamut 20% poliészter

Mérete: 60x120x15 cm

60 C fokon mosható, vasalható.

Kiváló választás óvodába, valamint otthoni pihenéshez is.

2 részes fehér ovis paplan + kispárna garnitúra

A  paplan, és a kispárna anyagának, steppelt varrásának köszönhetően könnyen tisztítható, mosógépben mosható, így nem kell a tisztíttatással bajlódni. Több mosást kibír anélkül, hogy nyúlna, gyűrődne.  

Javasoljuk, hogy maximum 40 Celsius fokos, kíméletes mosás programot használjon,  hogy megmaradjon a paplan eredeti formája a sokadik mosás után is.

Ez a paplan garnitúra,  különösen praktikus, hisz önállóan is használható huzat nélkül. Önmagában is az ágy dísze lehet. Amennyiben a gyerkőc másra vágyik csak húzzunk fel  rá egy kedvére való ágyneműhuzatot, és máris egy mesevilággal dobtuk fel a környezetét. Anyagösszetétel: 100% poliészter microfiber ALOE VERA kikészítéssel, poliészter töltettel

Paplan töltősúlya:300 g

Párna töltősúlya:100 g

Ovis 100% pamut vállfazsák

Mickey egér vállfás oviszsák, trendi és praktikus kellék lehet az óvodában. Az ovis zsák igazán vagány mintával készült, hiszen a kedvenc Mickey egér figurád szerepel rajta. Az óvodai zsák nagy zsebe pedig szuper pakolófelületet biztosít, így méltán lehet a szülők kedvence is. Mérete kb. 40x60 cm. Cipzáros, így igazán könnyen kezelhető. Kiváló kiegészítő a gyerkőcnek és az óvónéniknek is. Kíméletes mosás és vasalás kifordított állapotban javasolt.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 59 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mickey ovis ágynemű szett (huzat + lepedő + ágynemű garnitúra + vállfazsák)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: