Betöltés...

Szódabikarbóna 1 Kg.

Ár: 1.250 Ft

Szódabikarbóna
 


 A szódabikarbóna környezetbarát tisztító és szagtalanító. 
 
Szódabikarbóna

 

Nagyanyáink jól bevált, sokoldalú háztartási csodaszere, a szódabikarbóna az egyik legjobb öko-takarítószer. A szódabikarbóna meleg vízben jól oldódó anyag, egy maximálisan környezetbarát és ártalmatlan univerzális tisztítószer.

A szódabikarbóna számos területen felhasználható.

A szódabikarbóna felhasználása:

Szódabikarbóna szagtalanításra, illatosításra: Ha a hűtőbe, fagyasztóba rakja egy nyitott dobozba a szódabikarbónát, az elveszi a kellemetlen szagot. Időről időre keverje és fordítsa meg, két hónap után cserélje ki. A szódabikarbóna alkalmas a lábszagok kiküszöbölésére is, ha a cipőbe, csizmába, papucsba szórjuk. A szódabikarbónát alkalmazhatja a macska alom szagtalanítására is. A hálószobában a matrac felfrissítéséhez szórjon rá szódabikarbónát, hagyja állni rajta, majd porszívózza le. Kiváló légfrissítőt készíthet 8 evőkanál szódabikarbónából és néhány csepp illóolajból.

Szódabikarbóna zsíroldásra: Ha a leégett serpenyőt megszórjuk szódabikarbónával, és vízzel megnedvesítjük, egy napig állni hagyjuk, majd ledörzsöljük. Tűzhely- vagy grillsütő tisztításra szódabikarbóna vagy mosószóda és víz keverékéből készített pasztát használhat.

Szódabikarbóna fürdőszoba tisztítására: Készítsen szódabikarbóna oldatot (fél csésze vízhez 360 gramm szódabikarbóna ajánlott), majd spriccelje közvetlenül a tisztítandó területre, dörzsölje át alaposan egy mosogatószivaccsal, majd vízzel öblítse le. Ezzel eltüntetheti a penészt és a szappanmaradékokat.

Szódabikarbóna Mosószer „turbózásra”: Közhelyként hangozhat, de valóban szebb színeket kölcsönözhet ruháinak, ha 100 gramm szódabikarbónával egészíti ki szokásos mosószerét; ráadásul a szódabikarbóna lágyítja a vizet, így spórolhat a mosószerrel is.

A szódabikarbóna alkalmas még fémtárgyak tisztítására, fényesítésére, illetve rozsdamentes acél tisztítására.

Karácsonyfa díszek szódabikarbónából.

Sokat tehetünk környezetünkért és sokat spórolhatunk, ha átgondoltan, tudatosan alkalmazzuk tisztítószereinket.

Wikipédia szódabikarbóna.
 
 Nézze meg az ingyenes szállítási lehetőséget. 


Biztonsági adatlap letöltés.
Étkezési célra nem alkalmas! 

Ugrás a lap tetejére.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.07
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Szódabikarbóna 1 Kg." című hirdetést látja. (fent)