Betöltés...

L-BRNO Kerékpár felfúvo nyomásmérővel, kézi markolattal

Ár: 3.390 Ft

A nem megfelelően felfújt gumikkal való közlekedés megviseli a kerékpár teljesítményét, és különböző alkatrészek, például a belső cső károsodásához vezethet. Ráadásul az ilyen gumikon való közlekedés azt jelenti, hogy a kerékpár nagyobb ellenállást tud kifejteni, ami a kerékpáros számára nagyobb fáradtságot jelent. Éppen ezért mindig jó ötlet, ha van nálad pumpa, amivel könnyen megelőzheted az ilyen eseteket!


PUMPA NYOMÁSMÉRŐVEL - MINDEN KERÉKPÁROS ELENGEDHETETLEN KELLÉKE!


A levegő nemcsak akkor távozik a kerekekből, ha a szelepek szivárognak, vagy mechanikai sérülés történt a gumiabroncsban, hanem rendes használat közben is - a nyomás miatti nyomáscsökkenés természetes fizikai jelenség.


A megfelelő szintű abroncsnyomás megkönnyíti a vezetést, az akadályok leküzdését, és megakadályozza a gumiabroncsok és kerekek túl gyors elhasználódását. Ennek mérésére pedig guminyomás-mérőt használnak - ez mutatja a gumiabroncsokban lévő pontos nyomást. Érdemes nem elfelejteni, hogy ellenőrizze, mi a megfelelő nyomástartománya a felfújt kerekeknek - ez általában fel van tüntetve a gumiabroncson.


EGY KÉZI KERÉKPÁRFÚJÓ TÖKÉLETES MINDEN ÚTVONALRA!


A kerékpárfújó az egyik alapvető eszköz, amelyet minden kerékpártulajdonosnak birtokolnia kell. Elvégre sosem tudhatja, mikor jön jól!


Mi van akkor, ha menet közben kell felfújni a gumikat? Semmi gond! A készlethez tartozó praktikus tartó megoldja ezt a problémát - a kerékpárra szerelhető, így a kerékpárpumpa mindig kéznél lesz.


A pumpa kis mérete azt is lehetővé teszi, hogy a kerékpártáskába vagy hátizsákba rejtse. Így egyszer-kettőre felfújhatja a gumiabroncsot, és már mehet is tovább!


MÉRETEK:



Kerékpárpumpa: 32,5 cm x 4 cm x 10 cm




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "L-BRNO Kerékpár felfúvo nyomásmérővel, kézi markolattal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: