Betöltés...

Kerékpár lámpa készlet LED, első és hátsó

Ár: 3.690 Ft




A kerékpáros világítás komplett készlete nem csak az úton való láthatóságot, hanem az éjszakai túrák során további biztonságot is biztosít. Ez a készlet egy modern, állítható lencsés kerékpár lámpát és egy további hátsó lámpát tartalmaz, amelyek számos funkciót és lehetőséget kínálnak az Ön igényeihez igazodva.
A kerékpár lámpák készlete USB-kábellel tölthető, ha bármilyen USB-porttal rendelkező eszközhöz csatlakoztatja őket, például számítógéphez, autós töltőhöz vagy power bankhoz.
Az első lámpa állítható fényszögű lencsével van felszerelve, így a világítást az útviszonyokhoz igazíthatja. Változtassa meg a szöget a tereptől függően, amelyen halad, hogy jobb látási viszonyok legyenek, és elkerülje a többi közlekedő elvakítását.
Mind az első, mind a hátsó lámpa különböző világítási módokat kínál, mint például az állandó erős fény, az állandó gyengébb fény, a villogó fény és még sok más. Beállíthatja az üzemmódokat preferenciáinak és az útviszonyoknak megfelelően, növelve láthatóságát és biztonságát.
Az első és a hátsó lámpa is könnyen felszerelhető a kerékpárra a tartós konzolok segítségével. Szerszámok használata nélkül gyorsan rögzítheti őket a megfelelő helyekre, és pillanatok alatt készen áll a biciklizésre.
A lámpák fröccsenés- és esőállóak, ami azt jelenti, hogy nehéz időjárási körülmények között is biztonságosan használhatja őket. Ne aggódjon a nedvesség által okozott károk miatt – ez a kerékpáros lámpakészlet nem hagy cserben.





MŰSZAKI ADATOK:





Kiváló minőségű kivitelezés
Dióda típusa: CREE XM-L T6
Nem invazív telepítés
Az első lámpa tápegysége: 18650 1500mAh akkumulátor
Töltés microUSB kábellel
Jó láthatóság
Vízálló
Hosszú működési idő 3-5 óra
Első lámpa: 3 világítási mód: erős, közepes, villogó
Hátsó lámpa: 4 világítási mód
Modern dizájn


TARTALOM:






Vadonatúj első lámpa
Vadonatúj hátsó lámpa
2 x microUSB kábel
Eredeti csomagolás






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Kerékpár lámpa készlet LED, első és hátsó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: