Betöltés...

Frike MAX elektromos kerékpár 250W 20km -es hatótáv

Ár: 229.990 Ft

Frike MAX elektromos kerékpár 250W 20km -es hatótáv
Fedezze fel az elektromos kerékpározás új dimenzióját a Max Elektromos Kerékpárral! Modern tervezésű, erős és megbízható, ez a kerékpár ideális választás mindazok számára, akik szeretik a sebességet, de nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem és a hatótáv terén.
Alumínium ötvözet, kettős rétegű szélálló kivitel, szigorú anyagválasztás, többszörös minőség ellenőrzés, az integrált motorkerék víz esetén megakadályozza a rövidzárlatot.
Ez az elektromos kerékpár ideális választás azoknak, akik egy gyors, energiatakarékos és stílusos közlekedési eszközt keresnek a városi dzsungelben való navigáláshoz. Tegyen szert rá ma, és lépjen be az elektromos kerékpározás új korába!
Specifikáció:
Motor Teljesítmény :36V250W
Akkumulátor :36V5A
Kijelző:LCD
Fokozatok:1
Fékezőrendszer:Lemezfék
Max Sebesség:30-50Km/h
Gumiabroncs:26*1.95
Hatótáv :20 km
A bicikli hatótávolsága: 20 kilométer körül van, azonban fontos megjegyezni, hogy a hatótávolság valós értéke változhat a vezetési stílustól, az időjárási körülményektől és más tényezőktől függően. A megadott érték a gyártó által mért, optimális körülmények között elért távolság, azonban a valós használat során az eltérések természetesek lehetnek. A hatótávolság változhat attól függően, hogy milyen gyakran használják a gyorsítást, a fékezést, az időjárási viszonyoktól, az útviszonyoktól és más körülményektől.
*Kérjük vegye figyelembe, hogy a termékre vonatkozó garanciális igényét csak abban az esetben érvényesítetheti, ha a termék összeszerelését számlával igazolható módon, szakszervízben végezteti el!Megértését köszönjük!














































































































































































































Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Frike MAX elektromos kerékpár 250W 20km -es hatótáv" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: