Betöltés...

L-BRNO Kerékpár csomagtartó táska

Ár: 9.290 Ft

L-BRNO OLDALSÓ KERÉKPÁRTARTÓ CSOMAGTARTÓ TÁSKA
Kerékpározás közben gyakran nincs elég hely a legfontosabb kiegészítőknek. Nincs hova tenni a telefont, a pénztárcát vagy az innivalót. Ezért remek megoldás egy kerékpártáska vásárlása. Egy kétrekeszes kerékpártáska pedig rengeteg helyet biztosít a legfontosabb dolgok tárolására!

EGY OLDALSÓ KERÉKPÁRTÁSKA MINDEN ÚTRA!
Egy kerékpártáska minden kerékpáros kiránduláshoz tökéletes lesz - mindegy, hogy a boltba, a munkahelyre vagy az erdőbe megyünk, az extra hely a különböző tárgyak számára mindig jól fog jönni!

A táskába csomagolt tárgyak teljes biztonságban lesznek. Semmi sem fog elveszni, függetlenül a kerékpározás sebességétől és a kanyarok számától!


MELYIK CSOMAGTARTÓT VÁLASSZUK?
A csomagtartó kiválasztása meglehetősen fontos, és több tényezőtől függ. Mennyi cuccot szándékozik szállítani, és hogy rendelkezik-e a kerékpárján szükséges kiegészítőkkel, például csomagtartóval.

Ha ügyfelei olyan táskát keresnek, amely pillanatok alatt összeszerelhető és tényleg sok minden elfér benne, akkor a kerékpár mellé való csomagtartó egy remek választás!

TÖKÉLETES KAPACITÁS MINDEN LÉNYEGES DOLOGNAK!
A táska valóban nagyon tágas - biztosan elfér benne az összes legszükségesebb kiegészítő. Tökéletes lesz nagyon hosszú kerékpáros túrákhoz, amelyek során, ha szüksége van nagy mennyiségű tárgyra - a csomagtartóba tényleg sok minden belefér!

HOGYAN KELL FELSZERELNI A KERÉKPÁRTÁSKÁT?
Nem kell attól tartania, hogy a kerékpártáska levétele és rögzítése az állványra valahogy problémás lesz. Az egész összeszerelés szerszámok nélkül történik, és szó szerint egy pillanat alatt elvégezhető!

A robosztus és tartós anyagok igazán kielégítő tartósságot biztosítanak a táskának, és lehetővé teszik, hogy sok éven át, sőt még több kilométeren keresztül használhassa!
TERMÉKINFORMÁCIÓK:


MŰSZAKI PARAMÉTEREK:
Anyag: 1,5 mm: Anyag: 100% poliészter
Zárt csomagtartó kapacitása: kb. 23 l
 

MÉRETEK:
Méretek: csomagtartó: 57 cm x 33 cm x 20 cm
Kis zseb: 20 cm x 18 cm x 3 cm
Kerékpártáska fóliás csomagolásban.





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "L-BRNO Kerékpár csomagtartó táska " című hirdetést látja. (fent)