Betöltés...

MTB 24

Ár: 56.990 Ft

MTB 24" Amigo Rock kerékpár - uniszex - Shimano váltóval 18 sebességes - 135 cm-től használható kézifékkel, tárcsafékkel - fekete/piros

Könnyű, robusztus: nagyon erős acélváz mindennapi használatra: hegyi vagy iskolai használatra. A 24 colos kerekek fiúknak és lányoknak is.
A fékrendszer első fékből és V-fékből áll, a Shimano 18 sebességes váltója minden helyzetben abszolút irányítást biztosít. Egyenetlen terepen lehetővé teszi a legerősebb ütközések teljes felfüggesztését.
A TERMÉKEK MINŐSÉGE - Az Amigo kiváló minőségű kerékpárok gyártására specializálódott, amelyek ellenállnak a napi igénybevételnek és a különleges terhelésnek. Ezért csak kiváló minőségű alkatrészek kerülnek beépítésre, ami hozzájárul a mountain bike biztonságához és tartósságához.
Gyors összeszerelés: ez a kerékpár 85%-ban előszerelt. Az összeszerelés gyors és egyszerű, szükség esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.
Ajándék: Legyen szó születésnapról, karácsonyról, húsvétról vagy az első tanítási napról, az Amigo gyermekkerékpárja mindig a megfelelő ajándék. Nem csak játék, hanem hűséges társ sok éven át

amigo skirt
Ajánlott életkor: kb. 8-11 év (130-150 cm magas)
Nyeregmagasság (alsó helyzet): kb. 72 cm. Súly: 14,6 kg

Erős acélváz ütésálló többrétegű festékkel. Könnyű kormányzás állítható magasságú és dőlésszögű kormánnyal. Ergonomikus, állítható magasságú és dőlésszögű. Shimano váltó fogaskerekek 18 fokozattal. Gyermekbarát fékfogantyú az első és a hátsó fékekhez. Biztonsági fényvisszaverők az elején. valamint a hátoldal és a pedálok.60.96 cm-es (24 colos) pneumatikus gumiabroncsok kiváló minőségű alumínium felniken.
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Gyermek
Termékek: Mountain bike
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "MTB 24" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media