Betöltés...

Városi kerékpár kosárral, 6 sebességes, Mint, MalTrack 109635

Ár: 142.913 Ft

Műszaki adatok: Keret: 18 hüvelykes fényesre festett acél Kerékméret: 28" Sebességfokozatok száma: 6 Gumiabroncsok: 28" x 1,75 városi abroncsok - fehér keret Váltókarok: Shimano sis index Revoshift Wolnobieg: Shimano MF-TZ500-6 Fékkar: Alumínium Sparkle Agyak: acél Felnik: kúpos alumínium Sa: ergonómia tavasszal Lánc: Vezetővel - fém borítással Első és hátsó fék: V-Brake mechanikus erő ötvözethez Pedálok: széles, csúszásmentes platform Láb Tágas fonott kosár béléssel Ragyog Szárny: elöl és hátul harang Csomagtartó max. 5 kg A kerékpár súlya: 15,2 kg Max. teherbírás: 120 kg Modell: 2020r Ha tökéletes kerékpárt szeretnénk vásárolni nekünk és mérni, akkor mindenekelőtt saját igényeinket kell elemeznünk. Vegyük figyelembe, hogy főként mire használjuk kerékpárunkat, és mit fogunk alkalmanként használni. Ahhoz, hogy ezt elmondhassuk, nem kell járatosnak lennünk a kerékpárokban, csak képzeljük el, hol látjuk magunkat a kerékpárunkon... Így kiválaszthatjuk az Önnek megfelelő kerékpártípust.A kerékpár előre összeszerelt, csak csavarozva kormány, első kerék, pedálok és nyereg. Van egy állványa a kerékpár kényelmes leparkolásához, teljes sárvédők és egy láncvédő, hogy megóvja ruháit a kosztól vagy összegabalyodástól.
A kerékpáros biztonságáról a klasszikus V-fékek gondoskodnak, amelyek gazdaságos használata és könnyen karbantartható. V-Brake - ideális városi vezetéshez, és megbízhatóságuk biztosítja a biztonságos vezetést.
Acélkeret - nagy ellenállású merev keret. Rezgéselnyelő képességének köszönhetően a legkisebb rezgéseket is elnyomja, és szinte elpusztíthatatlan, ha nem engedjük meg a festék fröccsenését, ami korróziót okozhat. Egy ilyen keret több évtizedes működéssel elégít ki bennünket. A keret ideális geometriájú a város számára - megkönnyíti a gyors fel- és leszerelést.
A nyereg ergonomikus kialakítása hosszú utakon sem zavaró. Az anyag, amelyből készült, nagyon könnyen tisztítható és tartós. Kialakítása biztosítja a vezetési kényelmet városi terepen.
Fém láncvédő – megakadályozza a ruhák beszorulását vagy beszennyeződését. Fém szerkezetének köszönhetően sokkal jobban ellenáll a sérüléseknek.
Az üléscső függőlegesebben van elhelyezve, ami lehetővé teszi, hogy közelebb üljön a kormányhoz és függőlegesebb helyzetben. A kényelmesebb pozíció és a könnyebb kezelhetőség azt jelenti, hogy a hölgyeket a férfiak is gyakran használják. A bringán teljesen függőleges a helyzet, kezünket könnyedén támasztjuk a kormányon, egészen közel tartva a testhez. A MalTrack 28'' Citybike Dreamer kerékpár tökéletes partner hétvégi kirándulásokhoz és mindennapi sétákhoz.
Fonott kosár – A tágas fonott kosárban könnyedén elfér a vásárlás vagy egy kézitáska. Ezen kívül belül egy textil betét (bélés) virágokkal. A kosár kiválóan alkalmas kerékpározáshoz, vásárláshoz vagy kisállat szállításához. Két állítható pánttal vannak rögzítve. A textil bélésű kosár és a hátulra szerelt csomagtartó lehetővé teszi a nagyobb vásárlások egyszerű szállítását is.
Kialakításának köszönhetően kényelmes a mindennapi munkába, boltba és városon kívüli hétvégi kirándulások alkalmával. A kerékpár 28 colos kerekeken fut, amelyek manőverezhetők és kiválóan kanyarodnak.
Előnyök:
Megtakaríthatja a tömegközlekedést, ha egészségesebb ingázási módot választ. Olyan emberek nagy csoportjához fogsz csatlakozni, akiknek fontos a jó alak és a jó közérzet minden nap Könnyen átcsúszhat a forgalmi dugókon. A kosárral vagy a csomagtartóval könnyedén és kényelmesen szállíthatja bevásárlásait.
KERÉKPÁRUNKNAK VAN SZORZÁM! A kerékpár sorozatszáma egy mechanikusan gravírozott jelölés a vázon különböző helyeken (kerékpár modelltől függően). Ez egy egyedi szám, amelyet minden kétkerekű járműhöz rendelnek, függetlenül a gyártás országától. A vázszám egyedi jellege miatt javasolt mindazoknak, akik új kerékpárt vásároltak, azonnal regisztrálják az adatbázisban, ez természetesen nem védi meg az esetleges tolvajtól, de megkönnyíti a későbbi azonosítását .






Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Női
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Városi kerékpár kosárral, 6 sebességes, Mint, MalTrack 109635" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: