Betöltés...

Multifunkciós számkombinációs lakat boci mintával és extra hosszú kábellel - biztonsági lakat motorkerékpárhoz, táskához, öltözőszekrényhez (MO-2577)

Ár: 2.450 Ft

Szeretnél egy olyan lakatot, amelyet egyszerűen magaddal tudsz vinni, bárhová is mész? Akkor a zseblakat tökéletes választás számodra! A könnyű és praktikus kialakításnak köszönhetően bármilyen sporttevékenységhez alkalmas, legyen szó kerékpározásról, motorozásról vagy akár egy jógaóráról. A zseblakat egy számzárral működik, így nem szükséges hozzá kulcsot vinni magaddal. Ennek köszönhetően könnyedén használható, és nem kell aggódnod az elveszett kulcsok miatt. A kényelmes és zsebbe való méretnek köszönhetően bármikor magaddal tudod vinni, akár egy nadrág vagy kabát zsebében, így mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá. A zseblakat többfunkciós és sokoldalú, hiszen nem csak kerékpárokhoz vagy motorokhoz lehet használni, hanem például táskák vagy sporteszközök biztonságos lezárására is alkalmas. A zseblakat nagy előnye, hogy rövid megállókhoz is ideális, így nem kell minden alkalommal nehéz lakatot cipelni magaddal, amikor csak rövid időre állsz meg. A zseblakat legfontosabb jellemzői: Zseblakat, könnyű és praktikus kialakítással Számzárral működik, kulcs nélkül is használható Többfunkciós, sokoldalú használat Ideális rövid megállókhoz Kényelmes és zsebbe való méret, könnyen magaddal viheted A zseblakat technikai adatai: Hosszúság: 70 * 50 mm Tömeg: 70g Belső acélsodrony átmérője: 15 mm 4 tárcsás számzár A zseblakat elérhető fekete színben, és a mérete univerzális, így bárki számára megfelelő lehet. Ne hagyd ki ezt az egyszerű és praktikus megoldást, hogy minden sporttevékenységedet biztonságban és nyugalomban élvezhesd!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Multifunkciós számkombinációs lakat boci mintával és extra hosszú kábellel - biztonsági lakat motorkerékpárhoz, táskához, öltözőszekrényhez (MO-2577)" című hirdetést látja. (fent)