Betöltés...

Trizand kerékpárülés

Ár: 3.990 Ft


PUHA ÉS KÉNYELMES - A nyereg kényelmes és puha poliuretán habból készült. Ez a megoldás biztosítja a vezetési kényelmet, a profilozott forma pedig a kényelmet. Ez különösen fontos a hosszabb utak vagy kirándulások során. Az ülés segít a helyes testtartás megtartásában is a kerékpáron!
ERGONOMIKUS ALAK - a keskeny nyereg úgy lett kialakítva, hogy megfelelő alátámasztást nyújthasson az ülőcsontjainak, miközben minimalizálhatja a medenceizmokra nehezedő nyomást. Ez segíthet csökkenteni a kényelmetlenséget a hosszú túrákon .
BEÉPÍTETT FÉNY - a nyereg emellett egy hátsó lámpával lett felszerelve, amely 5 világítási móddal rendelkezik. A világítás színe piros és kék. USB-n keresztül tölthető. Ráadásul maga a lámpa eltávolítható a töltéshez, nem kell az egész nyerget eltávolítani.
2 IN 1: SZELLŐZTETÉS - a nyereg speciális nyílásokkal és csatornákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a levegő körbeáramoljon a test körül kerékpározás közben.  Az ilyen szellőzést nem csak a jobb légkeringés érdekében tervezték, hanem azért is, hogy csökkentse a nedvesség felhalmozódását vezetés közben. Ezenkívül a nyílás segít csökkenteni az érzékeny területekre nehezedő nyomást!



MŰSZAKI ADATOK



anyag: poliuretán hab + műanyag
fekete szín
lámpa: igen
világítás színe: piros és kék
töltés: USB
méretek: 1 db: 28 x 15,5 x 7 cm
súly: 355 g
súly a csomagolásban: 368 g


TARTALOM



nyereg
kerékpár lámpa
lámpa töltőkábel



A modern kerékpárülés puha és kényelmes. Ezenkívül nagyon jól csillapíthatja a rezgéseket, aminek köszönhetően élvezni fogja a kerékpározást. A nyereg beépített lámpával és speciális habbal van ellátva, amely elnyelheti a rázkódásokat kerékpározás közben.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 48 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Trizand kerékpárülés" című hirdetést látja. (fent)