Betöltés...

Carrera GO!!! Disney Pixar Cars Rocket Racer Versenypálya

Ár: 28.940 Ft

Vigyázat, forró motorok! Váltson nagyobb sebességet: Villám McQueen és Jackson Storm a népszerű Disney Pixar Cars filmekből ismét teljes gázzal megy! Ezúttal új, felgyorsított sportautó megjelenésben és rengeteg turbóval. Az eredeti Disney-licencnek köszönhetően a két nyerőgép hűségesen a tetszetős eredeti mintájára készült, és megtévesztően hasonlít a filmpárosukra. Ez igazi moziélményt hoz a nappaliba. Most már csak a vezetési képességeidre van szükséged.

Az 5,3 méter hosszú versenypályán először rakétaszerűen megy fel, átrepülőn, majd egyenesen az akciódús hurokba. Aztán el a sötétségbe, át az alagúton, át a csomóponton, majd csak gyorsíts, gyorsíts, gyorsulj! A kézi vezérlőn található "Turbo Speed" gomb gyors megnyomása extra sebességet ad vajon sikerül elsőként átvinned Carrera nyerőgéped a célvonalon?

The Carrera GO!!! - Disney-Pixar Cars "Rocket Racer" készlet a legjobb szórakozást hozza a gyerekszobába, és mindent tartalmaz, ami a versenyzés azonnali megkezdéséhez szükséges: A két Carrera GO!!! Slotars "Disney-Pixar Cars - Lightning McQueen - Rocket Racer" és "Disney-Pixar Cars - Jackson Storm - Rocket Racer", valamint egy transzformátor, összekötő pálya, 2 kézi vezérlő, egyenesek, kanyarok, szűk keresztmetszet, csomópont, átrepülő , hurok, tartók és díszítőelemek. Így gyerekjáték belépni a Carrera Racing világába!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Carrera GO!!! Disney Pixar Cars Rocket Racer Versenypálya" című hirdetést látja. (fent)