Betöltés...

Földtudományi kísérleti készlet, Földtudomány, STEAM, 4M

Ár: 20.590 Ft

Ismerje meg a Föld természetes erejét, és tapasztalja meg a geológiai tudomány határtalan szórakozását. Hozzon létre egy vulkánt, bányásszon ásványi kristályokat, és növelje saját egyedi kristálygyűjteményeit.
 

Ez a készlet tartalmaz: vulkánpenész (összeszerelés szükséges), 2 finom minőségű vakolat keveréke, 1 hat színű festékcsík, 1 ecset, 1 keverő, 2 gumiszalag, 1 gipszblokk kristályokkal eltemetve, 1 kifejezetten ásáshoz tervezett eszköz. 1 kefe, 1 nagyító, 1 vitrin készlet fedéllel és alapkártyával, 1 táska, 1 zsák fehér kristályvegyület, kis zsák színes magkeverék, átlátszó négyzet alakú alap fedéllel, átlátszó hatszögletű alap fedéllel, sekély hatszögletű tartály, sötétben ragyogó holdkristály alap, keverőtál, keverőkanal, 1 készlet hófa kristálypapír és egy 8 oldalas füzet. Szükség van arra is, de nem szerepel ebben a készletben, munkaruhát vagy kötényt, ecetet és szódabikarbónát, gőzölgő forró vízzel ellátott üveget, védőszemüveget és gumikesztyűt.

 

Kor: 8+
 

Méretek (H x Mé x Mé): 38cm x 29cm x 7cm




 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Földtudományi kísérleti készlet, Földtudomány, STEAM, 4M" című hirdetést látja. (fent)