Betöltés...

Qplay Rowerek Biegowy Player Futóbicikli - Kék

Ár: 24.350 Ft

A Player futóbicikli egyedi vázzal és állítható, párnázott üléssel rendelkezik, amely alkalmazkodik gyermekéhez. Ergonomikus kialakítás, masszív fémváz és gumis kormányfogantyúk biztos fogást biztosítanak a kicsiknek játék közben, a gyerek pedig önbizalmat nyer. A kerékpárban használt 12”-os EVA gumiabroncsok biztosítják a stabilitást és a biztonságot minden útfelületen. A Qplay PLAYER egyensúlykerékpár minden bizonnyal megkönnyíti majd a gyerkőcök számára, hogy idősebb korukban könnyebben áttérjenek a stabilizátor nélküli kerékpározásra, hiszen már elsajátították azokat a fő készségeket, amelyekre a kiskerékpárosoknak szüksége van: az egyensúlyozást, a koordinációt és a kormányzást.
Az állítható kormány és nyereg lehetővé teszi a kerékpár optimális beállítását a gyermek magasságához, így a kerékpár a fiatal kerékpárossal együtt „nő”. A csúszásmentes fogantyúk burkolatokkal védik a fogantyúkat a kopástól. A gyerekkerékpár még vonzóbbá tétele érdekében rajtszámmal ellátott kitűző került elhelyezésre, induljon a következő versenyen! A használt kényelmes és kontúrozott nyereg- és lábplatform kényelmet biztosít az új kerékpárutak felfedezésekor. A Player Bike egy egyensúlyozó játék, amely segít a kisgyermekeknek megtanulni egyensúlyozni, mielőtt pedálos kerékpárra váltanának.

Jellemzői:Gumi- RUBBER 12” EVA könnyű kerekekNyeregmagasság állításA kormánykerék 2 fokozatú magasságállításaKormányzár az extra biztonság érdekébenAcél lakkozott keretPlatform lábaknakCsúszásmentes műanyag fogantyúkKényelmes kontúros és párnázott ülésKerekek csapágyakkalIzzó körgyűrűkA kormányon egy kitűző található a rajtszámmalMaximális terhelés 30 kg-igMegfelel az európai biztonsági szabványok szigorú követelményeinek
Méretek:Teljes hossza: 83 cmÁllítható kormánymagasság: 56-58 cmÁllítható ülésmagasság: 35-40 cmA kormánykerék szélessége: 36,5 cmMaximális terhelés 30 kg-ig.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Qplay Rowerek Biegowy Player Futóbicikli - Kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: