Betöltés...

Star Wars: Poe Dameron X-szárnyúja

Ár: 12.000 Ft

Legyen tiéd a Star Wars filmekből jól ismert vadászgép! Ez az X-fighter (X-szárnyú) most a te szobádban szárnyalhat! Függeszd fel, kapcsold be és már repül is körbe-körbe!

Poe Dameron az Ellenállás egyik legjobb pilótája és Leia legbizalmasabb embere. Anyja és apja is a Lázadó Szövetségnél szolgált. Édesanyját követve válik belőle is pilóta. Az X-szárnyú, egy olyan egyszemélyes űrvadászgép, ami a film első trilógiájában a Lázadók Szövetségének egyik legkorszerűbb fegyvere volt. Ilyen űrhajókból állt a híres Zsivány osztag (előtte Vörös Század), aminek olyan neves tagjai voltak, mint Luke Skywalker. Nevét onnan kapta, hogy szárnyai szétnyithatók, így kereszt alakot formáznak. A keresztszárnyak növelik a fedélzeti fegyverek tűzerejét, valamint javítják a manőverezhetőséget, de ez által sebezhetőbbé is válnak.

Az űrhajó remek szórakozás akár kis gyermekek számára is, hiszen csak be kell kapcsolni és már repül is magától. Ehhez nem kell mást tenned, mint felragasztani a mennyezetre vagy egy magasabb pontra a fekete tartórészt, majd beakasztani a kampót az űrhajóba. Indítsd be és máris körbe-körbe fog repülni. Fedélzetén BB-8 látható, aki egy fehér-narancssárga kis droid.

Csomagolás tartalma: 1 darab X-szárnyú űrhajó és hozzá 1 darab horgos végű felfüggesztés

Az űrhajó színe: fekete és narancssárga

Az űrhajó mérete: 21 cm x 18,5 cm x 4,5 cm

Csomagolás mérete: 25,5 cm x 23 cm x 7 cm

Az űrhajó 1 darab AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

4 éves kortól ajánlott!

A termék működéséhez szükséges elemeket külön megrendelheted webshopunkból.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Star Wars: Poe Dameron X-szárnyúja" című hirdetést látja. (fent)