Betöltés...

Syma S5 - távirányítós helikopter, 29,3x7,9x27,5cm, Fehér

Ár: 12.490 Ft

Nylon pengék és stabilizátor. 3 csatornás repülési útvonal. Hatótávolság akár 20m. Tápegység: újratölthető Li-Po 3,7V 100mAh akkumulátor; 4 stickAA. Méretek: 23x4x10.5cm, csomagolási méretek: 29.3x7.9x27.5cm

Syma S5 - távirányítós helikopter, 29,3x7,9x27,5cm, Fehér A leírás automata fordítóval készült, folyamatosan dolgozunk a szövegek javításán! Syma egy elismert és jól ismert márka a modellpiacon, amely még a szakmai követők körében is elismerésre talál. Az aukción bemutatott helikoptertípus azS5. Megbízható konstrukció, alegapróbb részletekre való odafigyelés és rendkívüli tartósság csak néhány az előnyei közül. A Syma S5 a híres S107G és S107N modellek utódja Nagyon könnyű megtanulni repülni! Syma S5 ideális választás a kezdő modellezők számára, akik a modellezéssel kezdik a kalandjukat. Még egy kisgyermek is könnyen megtanulhatja vezetni ezt a gépet. Magabiztos repülés és rendkívüli stabilitás. A két rotorrendkívüli stabilitást és magabiztos repülést garantál, így akár gyerekek is működtethetik a modellt. Továbbfejlesztett giroszkópos stabilizáló rendszer Az új GYRO stabilizáló rendszer mostantól önmagát kalibrálja. Minden alkalommal, amikor a modellt bekapcsolják és a földre helyezik, a rendszer beolvassa a beállításokat, és biztosítja a modell stabilitását emelkedés és repülés közben. Ez azt jelenti, hogy egy teljesen tapasztalatlan pilótának a legcsekélyebb problémája sem lesz, amikor először repül ezzel a géppel. Tartós anyagokból készült.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Syma S5 - távirányítós helikopter, 29,3x7,9x27,5cm, Fehér" című hirdetést látja. (fent)