Betöltés...

Fából készült manipulációs tábla rózsaszín óra 50x37.5cm

Ár: 20.490 Ft

Egy játék, amely megfelelő fejlődést biztosít és szuper szórakozást garantál? Lehetséges ez egyáltalán? Abszolút! És a manipulatív táblák ezt bizonyítják!


De mi is pontosan az a manipulatív tábla? Ez egy olyan termék, amely számos elemmel rendelkezik, leggyakrabban a mindennapi használatban lévő elemekkel - többek között: egy konnektor dugóval, egy villanykapcsoló, egy kerékpárcsengővel és még sok mással!


Az ilyen elemeknek köszönhetően kisgyermeke biztonságos módon ismerkedhet meg a mindennapi tárgyakkal - normális körülmények között biztosan nem játszhatna egy konnektorral!


A mozgatás, mozgatás, fűzés, kapcsolás, nagyszerűen fejlesztheti a motoros készségeket, amelyek a jövőben biztosan óriási segítséget jelentenek majd, például az írástanulás során.


Mi több, a manipulatív táblával való játék segítheti a koncentrációt, a szem-kéz koordinációt, serkenti a képzelőerőt és az ok-okozati gondolkodást. A következtetés egyszerű - ez a játék csak előnyökkel jár!


A tábla elhelyezhető az íróasztalon, a padlón, vagy akár a falra is akasztható a kifejezetten erre a célra tervezett beépített akasztók segítségével.


A tábla felszerelése:



Többszínű, mozgatható kerekek,
Cipzár,
Kerékpáros csengő,
Kétféle csúszka,
Cipőfűzővel ellátott cipő (megtanulják, hogyan kell fűzni),
Fából készült számok,
Különböző színű fa betűk,
Mozgatható és forgó kerekek a bútorokhoz,
Tépőzár,
Ösvény mozgó pillangóval,
Macska alakú tábla krétával való íráshoz,
Zárható kampó,
Törhetetlen tükör a napra helyezve,
Óra mozgó mutatókkal,
3 alakzatot tartalmazó szortírozó,
Vonalzó,
Villanykapcsoló.


Tartalmaz öntapadós filcet, hogy ne karcolja össze a padlót, és akasztókat (a falra akasztáshoz).


A termék simára csiszolt fából készült, ami biztosítja a kisgyermek biztonságát és garantálja, hogy a játék hosszú ideig szolgáljon!


Méretek:



Tábla: 50 cm x 37,5 cm




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fából készült manipulációs tábla rózsaszín óra 50x37.5cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: