Betöltés...

RC Big War Tank 9995 nagy 2.4 GHz-es homok

Ár: 15.990 Ft

A távirányítású TANK R/C 2.4GHz homokos színű modellje garantálja a felejthetetlen szórakozást minden kisgyermek számára. A rendelkezésre álló óriási erő lehetővé teszi, hogy a tank bármilyen helyet meghódítson, míg a valódi tankot tökéletesen utánozó fény- és hanghatások serkentik a képzeletet és fokozzák a szórakozást.



A tartály távirányítású, ami még izgalmasabbá teszi a játékot a kicsik számára. A működtetése triviális, így garantáljuk, hogy a legkisebb gyermeknek sem kell sok idő ahhoz, hogy teljes mértékben élvezze a játékot.



A jármű bármilyen irányba mozgatható, két joystickkal irányítható, és a vezetési stílus a katonai tankokéra emlékeztet. Emellett több gombot is használhatunk a teljes működéshez, amelyek használatát a mellékelt képen ismertetjük.



A tanknak van egy forgó tornya is, amely még élethűbbé teszi a játékot. Amikor a tank lő, hangot ad ki és utánozza a visszarúgást.



A tartály és a távirányító külön tápegységgel rendelkezik. A készletben található egy újratölthető akkumulátor a járműhöz és egy elem a távirányítóhoz.



A készlet tartalmazza:

- Elegánsan csomagolt tartály

- 2,4 GHz-es távirányító

- Újratölthető akkumulátor (a járműhöz) 7,2V 700mAh

- Elem (a távirányítóhoz) 2 x AA

- Teljesítménytöltő



A tartály méretei: 43 (hosszúság) x 17 (szélesség) x 16 (magasság) cm.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "RC Big War Tank 9995 nagy 2.4 GHz-es homok" című hirdetést látja. (fent)