Betöltés...

Geomag Mechanics Gravity RE Combo Starter 757 darabos készlet

Ár: 14.970 Ft

Építs, kísérletezz, tanuljEz a készlet lehetővé teszi, hogy akár 11 különböző pályát építsen fel fémgolyókhoz az egyszerű modellektől a speciális elrendezésekig hurkokkal és ugrásokkal.
Minden egyes konstrukció egy új kaland és egy lehetőség, hogy tapasztalatokon keresztül tanuljanak, bevezetve a fiatal építőket a mechanika és a mozgásfizika alapjaiba.Tanulás játékon keresztülA Mechanics Gravity Combóval a tudásszerzés közvetlenül kapcsolódik a szórakozáshoz.
A készlet illeszkedik a STEM oktatási módszertanába, támogatja a természettudományos, technológiai, mérnöki és matematikai készségek fejlesztését.
A gyakorlati építkezés és a gravitáció és a mágnesesség működésének megfigyelése révén a gyerekek fejlesztik elemző készségeiket, és megtanulják megoldani a problémákat.Innovatív megközelítésA Geomag Mechanics Gravity nem csak blokkok ez egy egész rendszer, amely lehetővé teszi összetett pályák és gépek létrehozását.
A mellékelt utasítások és online videók segítségével a fiatal építők ihletet meríthetnek, és új módokat tanulhatnak a termék használatában.
A játék a Mechanics Gravity sorozat más készleteivel is kombinálható (külön megvásárolható). Így gyermeke még bonyolultabb konstrukciókat készíthet!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Geomag Mechanics Gravity RE Combo Starter 757 darabos készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: