Betöltés...

Fa Puzzle tanulás Számlálás Válogató Horgászat 19595

Ár: 12.070 Ft

Fa Puzzle tanulás Számlálás Válogató Horgászat
A számolás tanulására szolgáló fa puzzle egy rendkívüli játék, amely nem csak szórakoztat, hanem tanít is. A jól felszerelt készlet különféle tevékenységeket kínál, amelyek segítségével gyermeke kreatív és megnyerő módon tanulja meg az alapvető matematikai fogalmakat.
A készlet sok elemből áll, mint például a halfogás mágneses horgászbottal, a gyöngyök megfelelő helyre helyezése, a megfelelő számú gyűrű elhelyezése az egyes oszlopokra és a térbeli figurák elrendezése. Ennek köszönhetően a gyermeknek lehetősége nyílik a különböző készségek gyakorlására, mint például a formafelismerés, a számolás, a párosítás és a motoros készségek, a szem-kéz koordináció fejlesztése.
A horgászattal játszva a kisgyermek megtanulja a részleteket összehangolni, és javítja szem-kéz koordinációját. A gyöngyök vagy gyűrűk oszlopokra rendezésekor a gyermek megtanulja a számok értékét, és megtanul 10-ig számolni, ami egy abakusz formájaként is kezelhető. Emellett a térbeli alakzatok elrendezése fejleszti az érzékelést és a térbeli gondolkodást.
A készlettel való játék nemcsak a számolás és a formák felismerésének elsajátítását támogatja, hanem az alapvető matematikai fogalmakat és színeket is megtanítja a gyerekeknek. Minden elem gondosan kiváló minőségű anyagokból készült, garantálva a tartósságot és a biztonságot játék közben.
A fából készült számlálórejtvény kiváló módja annak, hogy a gyermeket kellemesen és vonzóan bevezesse a matematika világába, miközben fejleszti kognitív, motoros és logikus gondolkodási képességeit.
A tábla méretei:
30 cm x 30 cm x 7,5 cm
A csomag mérete:
32cm x 31cm x 8cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak . 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.
 
 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa Puzzle tanulás Számlálás Válogató Horgászat 19595" című hirdetést látja. (fent)