Betöltés...

Fisher Price Nickelodeon Blaze And The Monster Machines Sáros versenypálya

Ár: 18.720 Ft

Felkészülni - készenlétbe - GO! A gyerekek Blaze-t és Crusher-t fej-fej mellett versenyre küldhetik egymás ellen a Blaze and the Monster Machines™ Mud Pit Race Track by Fisher-Price® versenypályával. Ez a magas oktánszámú jármű játékkészlet többféle konfigurációval, újrafelhasználható Nickelodeon Slime® márkájú keverékkel és két kilövővel rendelkezik, hogy a szörnyautók előre, a rámpákon át és a levegőben repülve száguldozzanak a mocskos sárgödrökön. Vajon mindkét teherautó átjut a gödrökön, vagy az egyik teherautót beborítja a nyúlós, ragacsos, sáros nyálka? Ezen az akciódús versenypályán bármi lehetséges.

Versenyezz Blaze-zel és Crusherrel a célvonalig ezzel a Blaze & the Monster Machines™ pályakészlettel, amely sárnyálkás gödröket tartalmaz.Csapj rá a kilövőre, hogy a monster truckok egymás mellett, a rámpákon és a levegőben száguldozzanak. Vajon sikerül-e átjutniuk a nyálkás sárgödrökön?!A pálya többféleképpen konfigurálható, hogy a versenyzés szórakoztató, friss és izgalmas maradjon!A játékkészlet Blaze és Crusher monster truckokat, 1 tartály Nickelodeon Slime® márkájú keveréket, 2 indítórakétát és 2 zászlót tartalmaz.Nagyszerű ajándék 3 éves és idősebb óvodás korú versenyzőknek

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fisher Price Nickelodeon Blaze And The Monster Machines Sáros versenypálya" című hirdetést látja. (fent)