Betöltés...

2.4G távírányítós munkagép 13342

Ár: 17.050 Ft

2.4G Smoke Lights Sound távirányítós kombájn
A mezőgazdasági játékok nagyszerű szórakozást nyújtanak minden gyermek számára. A hatalmas, zajos gépek remek szórakozást nyújtanak a vidéki élet közelébe kerüléshez. Tegyen egy kirándulást a farmra, és lépjen a kezelőszervek mögé! A kombájn gyakran látható a földeken nyáron, amint elérkezik a betakarítás ideje. A nagyméretű gép funkcióival meglepi kicsikét.
A kombájn krém és zöld színvilágban készül. A legjobb minőségű műanyagból és fémből készült (gazdálkodói fülke), amely a legapróbb részletekkel garantálja a tartósságot és a kidolgozottságot. Nagy előnye a füstképződés, hátul van egy lyuk a víz öntéséhez, csak pipettával öntse le a vizet és működés közben nagy füst jelenik meg a szemében!
A távirányító kezelése nagyon egyszerű. Ezenkívül előre, hátra és oldalra is vezérelheti. Működési frekvenciája 2,4 Ghz. Formájának köszönhetően a távirányító kényelmesen illeszkedik a kézbe, és intuitívan használható. Távirányítós interaktív traktor, 1:24 méretarányban.
Funkciók:
- a kombájn előre, hátra, balra, jobbra halad
- valósághű hangok
- LED első lámpák
- a hangok és a fények kikapcsolhatók a távirányítóról
-füstképző funkció
- forgó fejelemek, amelyek vezetés közben elfordulnak
- lehetőség a fejléc szállítási helyzetbe hajtására
 
A játék méretei:
18 cm x 16 cm x 13 cm
A távirányító méretei:
12 cm x 10 cm x 5 cm
 
A játék csomagolásának méretei:
35 cm x 16 cm x 18 cm
A játék 3,7 V-os 500 mAh-s elemet tartalmaz a traktorba szerelve, míg a távirányítóhoz két darab 1,5 V-os AA elem szükséges, amelyeket nem tartalmaz. A jármű CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN 71 szabványnak is. A játék minden 3 év feletti gyermek számára alkalmas.
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "2.4G távírányítós munkagép 13342" című hirdetést látja. (fent)