Betöltés...

Betontkeverős teherautó távirányítós kék 2.4G 12896

Ár: 26.890 Ft

 
 betonkeverőnek számos előnye van. A távirányító funkció, a kiváló kidolgozás és a valósághű kialakítás minden gyermek számára nagy örömet okoz. A játék felépítése olyan mozgatható elemeket tartalmaz, mint például a levehető lapát vagy a forgó körte és a kifolyó, amelyek ösztönzik a játékot és javítják a gyermekek kéz-szem koordinációját.
A távirányítós gyermek építőipari jármű futófelületű, gumírozott kerekekre van állítva, amelyek lehetővé teszik a játékot különféle felületeken. A kék betonkeverőt kontrasztos fehér és szürke részletek, valamint jellegzetes matricák díszítik. A vezetőfülke eleje és a tető lámpákkal rendelkezik, amelyek valódi fényszórókat imitálnak.
A 2,4G-s távirányítót is mellékeljük, ami nagyban növeli a szórakozás szintjét. Segítségével a betonkeverő kezelője irányíthatja a keverőt, változtatva az előre/hátra és jobbra/balra irányt, valamint forgathatja a betonkeverő vödröt.
A Mercedes távirányítós betonkeverő a legjobb minőségű anyagokból készült. A játék kialakítása a gyermekek biztonságát helyezi előtérbe, így mentes az éles részektől.

A készlet tartalma:
- betonkeverő
- 2.4G távirányító
- akkumulátortöltő,
- használati utasítás.
- 4,8V 400mAh akkumulátor
 
Jellemzők:
- Méretarány: 1:20
- Távirányító: 2.4G
- Játékidő: körülbelül 20-30 perc
- Töltési idő: 2 óra
- Távirányító hatótávolsága: kb. 15 m
- gumiabroncsok
- Első, hátsó és oldalsó vezérlés
- kürtjel
- forgó vödör vezérlése
- bekapcsoláskor motorzaj hallható
 
A készlet összetevőinek méretei:
betonkeverő:
38 cm x 14 cm x 22 cm
távirányító:
17 cm x 10 cm x 8 cm
A játék csomagolásának méretei:
56 cm x 27 cm x 20 cm
A Mercedes távirányítós betonkeverő a legjobb minőségű anyagokból készült. A játék kialakítása a gyermekek biztonságát helyezi előtérbe, így mentes az éles részektől. Az autót újratölthető akkumulátor, míg a távirányítót 2 db AA 1,5 V-os elem táplálja. A játék CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és minden 6 éven felüli gyermek számára alkalmas. A betonkeverő esztétikus, átlátszó ablakkal ellátott dobozba van csomagolva, tökéletes ajándék egy gyermek számára.
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Betontkeverős teherautó távirányítós kék 2.4G 12896" című hirdetést látja. (fent)