Betöltés...

SONGMICS 15 kockás tároló, egymásba nyíló rendező szekrény, 153 x 31 x 153 cm

Ár: 30.100 Ft





Lehetséges rendben tartani! Soha többé nem kell kezelned ezt a helyzetet – „Anya, hol a zoknim?” – ennek az érdekes kockatárolónak köszönhetően, amely arra motiválja a kicsiket, hogy megtanuljanak maguktól takarítani, miközben titkos otthonul is szolgál a zoknijuk ruhák, játékok, könyvek és egyebek számára.


Fedezzen fel további lehetőségeket: A reteszelőrendszer sokoldalú felhasználási lehetőséget kínál. A tárolókockákat úgy építheti fel, ahogyan a teréhez igazodni szeretne. Ez a csillagmotívumokkal díszített tároló minden bizonnyal arra ösztönzi a fantáziájukat, hogy az univerzumban járjanak.
































Zökkenőmentes tervezés

A panel sarkainak homorú kialakítása szoros kapcsolatot és kisebb rést tesz lehetővé, így az egész állvány stabilabb és szebb.



Megbízható Biztonság

Rögzítse a tárolórendszert, ha az legalább 60 cm magas a mellékelt borulásgátló készlettel, így biztonságos környezetet teremthet magának és családjának.



Egy gumikalapácsot tartalmaz

A kalapács nemcsak a tárolóegység összeszerelését könnyíti meg, hanem kiváló minőségének és hosszú élettartamának köszönhetően otthon is nélkülözhetetlen eszközként szolgálhat.



Tartós, Könnyen tisztítható

A masszív fémkerettel ellátott, vastagított PP műanyag panelek segítségével könnyedén elrejtheti ruháit, cipőit és játékait, miközben nedves ruhával könnyedén letörli a szennyeződéseket és foltokat.





Termék leírás:


Szín: tejfehér, színes (csillagmotívumok)
Anyaga: PP műanyag lemezek fém huzalvázzal, ABS csatlakozókkal
Termék mérete: 153 x 31 x 153 cm (H x Sz x Ma)
Egyetlen kocka mérete: 30 x 30 x 30 cm (H x Sz x Ma)
A termék súlya: 10,5 kg
Max. Mindegyik kocka statikus terhelése: 10 kg


Csomag tartalma:



56 x panel (30 x 30 cm)
16 x Mintás ajtópanel (30 x 30 cm)
52 x ABS műanyag csatlakozó
1 x kiskalapács
2x billenésgátló eszköz
1 x Útmutató 


SONGMICS Megjegyzések:



A terméket a falhoz kell rögzíteni a mellékelt borulásgátló készlettel a nagyobb biztonság érdekében.
3 évesnél fiatalabb gyermekek számára nem használható. A 3 év feletti gyermekek csak felnőtt felügyelete alatt használhatják a terméket.
Ha hibás és/vagy hiányzó alkatrész/alkatrészek vannak, kérjük, haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot a csere igénylése érdekében.




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "SONGMICS 15 kockás tároló, egymásba nyíló rendező szekrény, 153 x 31 x 153 cm" című hirdetést látja. (fent)