Betöltés...

Munkagépszállító játékkamion átlátszó oldalfallal, kilövővel, 6 db munkagéppel

Ár: 7.690 Ft

Munkagépszállító játékkamion átlátszó oldalfallal, kilövővel, 6 db munkagéppel 



A munkagépekkel feltöltött játék teherautó olyan játék, amely minden kis autórajongónak tetszeni fog. Ennek köszönhetően kisgyermeke egy járművekkel és teherautókkal teli világba utazhat, és hosszú órákon át vidáman szórakozhat. Ez egy olyan játék, amely biztosan nem hiányozhat egyetlen autós gyűjteményből sem. Ennek köszönhetően gyermeke szabadon szállíthatja a munkagépeket szobáról szobára, és igazi kamionsofőrnek érezheti magát.


A készlet egy teherautóból és egy vontatóból, valamint 6 építőipari munkagépből áll. Nyitható funkciójának köszönhetően könnyedén, oldalról levehetők az egyes járművek a pótkocsiról. A játék nagyon gondosan, minden részletet valósághűen reprodukálva készült, így azonnal játékra ösztönzi a gyermekeket.


Annak köszönhetően, hogy a teherautó mozgó alkatrészekkel rendelkezik, még valósághűbb. A szállítójármű nyíló ajtaja mellett az elején található egy speciális kijárat/kilövő a játékautók számára, amelyek egy gombnyomás hatására maguktól elhagyják a teherautót.


A játék kiváló minőségű műanyagból készült, így rendkívül tartós, hosszú ideig fog szolgálni gyermeke játékaként. A készlet formája egy kompakt tároló, melynek köszönhetően a gyermek magával viheti a játékot a játszótérre vagy akár egy kirándulásra, utazásra is. Az átlátszó falakon keresztül láthatja a benne lévő összes járművet, ráadásul rendkívül könnyű - nem fogja megterhelni a gyermeket.


Tulajdonságok: 




Játékautó készlet
Valósághű kivitel
Tartós anyaghasználat
Átlátszó oldalfal
Kilövés gombnyomásra
Tároló funkció
Hordozható
Szín: többszínű
Anyag: műanyag
Munkagépek száma: 6
Vontató mérete: 36×15×9,5 cm
Súly: 0,85 kg
A készlet súlya: 1,15 kg


A csomag tartalma: 




1 db járműszállító
6 db munkagép




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Munkagépszállító játékkamion átlátszó oldalfallal, kilövővel, 6 db munkagéppel" című hirdetést látja. (fent)