Betöltés...

Natúr, kétoldalas fa krétatáblás manipulatív tábla - farm

Ár: 20.490 Ft

Gyermeke mindent szeret megérinteni, különösen azokat a dolgokat, amiket nem szabadna? Ha igen, akkor van egy egyszerű megoldás - egy manipulatív tábla!


Egy ilyen érzékelőtábla lehetővé teszi, hogy kielégítse gyermeke kíváncsiságát. A különféle mozgó alkatrészekkel érintkezve a kicsi biztosan stimulálni fogja az érzékeit - a kis kezek minden apró szerkezetet megérinthetnek és kísérletezhetnek velük.


A tábla témája egy farm - különböző farmállatok vannak rajta: egy tehén, egy csirke, egy disznó, libák, egy pulyka egy ló, sőt még egy kutya és egy cica is!


A színes állatokon kívül azonban a fatábla számos mozgatható elemet is tartalmaz, amelyekkel a kis motoros és kézügyességen dolgozhatsz - cipőfűző, amit megtanulhatsz megkötni, cipzár, biciklicsengő és még sok más!


Tehát pontosan milyen elemekkel rendelkezik a tábla?



Mozgatható gombostűkerekek,
Cipzár,
Kerékpáros csengő,
Kétféle csúszka,
Egy istálló, fűzős kapuval (megtanuljuk, hogyan kell fűzni),
Tojásokra helyezett számok,
Mozgatható és forgó kerekek a bútorokhoz,
Tépőzár,
Ösvény mozgó tyúkkal,
Nyitható kennel kutyával (szortírozó),
A farmon élő állatok formái,
Szélmalom forgó szárnyakkal.


Ez azonban még nem minden! Ha gyermekednek is kedve támadna vakarózni, a termék másik oldalán egy krétatábla található. És jár hozzá egy krétatábla és egy radírozó szivacs - így minden azonnal kéznél van!


A tábla fából készült, ami nagyszerű alternatívája a nagyobb szénlábnyomot hagyó műanyag játékoknak. Ráadásul a fából készült játékok tartósabbak is, és szebbek a szemnek!


A termék tökéletes lesz ajándékba, hiszen nemcsak hatalmas örömet okoz, hanem a gyermek megfelelő fejlődését is segítheti!



A készlet tartalma: A készletben található játékok a következőkből állnak:



Kétoldalas manipulatív tábla
Kréta
Szivacs
Anyaga: fa


Méretek:



Tábla: 28 cm x 37.5 cm x 50 cm
Csomag méretek: 51 cm x 40 cm x 7 cm




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Natúr, kétoldalas fa krétatáblás manipulatív tábla - farm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: