Betöltés...

Távirányítós kotrógép vödörrel 2.4G 1:20 8393

Ár: 26.810 Ft

A gyerekek gyakran a felnőttek szerepét játsszák, ezért a távirányítású kotrógép ideális ajándékötlet. Ennek a készletnek köszönhetően minden gyermek úgy érezheti magát, mint egy igazi építkezésen.
A kotrógép 1:20 méretarányban készült. A jármű hátsó vödre négyféle üzemmódot tesz lehetővé: a talaj kiemelése (a vödör felemelése), a leengedés, a balra és jobbra fordulás és az oldalirányú mozgás. Az elülső buldózert távirányítóval vezérlik, speciális gombok emelik és süllyesztik a kanalat. A vezetőfülke úgy néz ki, mint egy igazi, valósághű hangokkal és lámpákkal az elején, kivéve, hogy ebben az esetben a motor olyan hangokat ad ki, mintha beindulna. A duda arra szolgál, hogy mindenkit figyelmeztessen az úton. Gyermeke soha nem fog unatkozni!
A gyermekeknek szánt távirányítású kotrógép a mellékelt 2,4G távirányítóval működtethető. Funkciói minden kezelőnek tetszeni fognak: a kotró előre/hátra, jobbra/balra tud haladni, valamint felemeli a karját, hogy anyagokat - például homokot vagy kavicsot - lapátoljon fel. Ráadásul nem karcolják meg a padlót, amikor otthonában közlekedik. A rugalmas gumiból készült kerekek nagyon jól tapadnak a csúszós felületeken.
Jellemzők:
- Méretarány: 1/20
- Szín: sárga
- Maximális sebesség : több mint 1,5 km/h
- Frekvencia: 2,4 G
- Lítium akkumulátor: 4,8 V/ 400 mAh
- Távvezérlési idő: 20 perc
- Töltési idő: 2-4 óra
- Tápegység a távirányító vezérlőhöz: 2 db AA 1,5 V-os elem (nem tartozék)
-A távirányító távolsága: 25m
- A gyermek életkora: 6 éves kor felett
- A buldózer (rakodógép) felemeli a karját és leengedi.
- Lökőkaros, balra és jobbra mozgatható és forgatható, kézi ásás/kirakodás
 
 
Készletelemek:
- távirányítású kotrógép
- távirányító
- USB töltő
- 4.8V-os akkumulátor
 
A távirányítású kotrógép méretei:
41 cm x 13 cm 17 cm
A távirányító méretei:
17 cm x 9 cm x 8 cm
A doboz méretei:
50 cm x 23,5 cm x 19 cm
A gyermekeknek szánt kotrógép a legmagasabb minőségű, tanúsított anyagból - műanyagból - készült. Ez garantálja a használat biztonságát és kényelmét, valamint a jármű robusztusságát. A távirányítós játék minden funkciójának használatához 2 AA elemet kell a távirányítóba tenni (nem tartozék), és a kotróba a mellékelt újratölthető elemeket kell beszerelni. A játék CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN 71 szabványnak, 6 év feletti gyermekek számára alkalmas.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós kotrógép vödörrel 2.4G 1:20 8393" című hirdetést látja. (fent)