Betöltés...

Amewi Caprice Yacht távirányítós hajó - 380 mm

Ár: 27.500 Ft

A sportos Caprice jacht a híres, klasszikus sportjachtok mintájára készült. A hosszúkás felső fedélzet a pilótafülke feletti sötétített ablakkal nagyfokú dinamizmust sugároz, és kiemeli azt az erőt, amelyet ez a versenyhajó a karcsú V-hullámmal a vízre hoz. A színösszeállítás harmonikus és időtálló, krémfehér-barna színben. A jacht teljes hossza 380 mm, ami ideális a kisebb vizeken. Ideális hobbikapitányoknak 8 éves kortól. Két 340-es kefés motorral és egy 7,4V 800mAh Li-Ion akkumulátorral felszerelve a yacht akár 15km/h sebességgel is halad. A vezetési stílustól függően körülbelül 15 perc megszakítás nélküli vezetési szórakozás lehetséges. A teljes sebességgel való haladás mellett manőverezéskor a hátrameneti fokozat is gond nélkül kapcsolható. A belsejében lévő elektronikát dupla fedél védi, így még a viharos tenger is alig tud kárt tenni ebben a kezdő hajóban. További biztonságot nyújt az automatikus biztonságos funkció, amely csak a vízben engedi a csónakot a jeladóhoz csatlakoztatni és elindítani.
RTR (Ready-to-Run) változatban kapható, a működéshez szükséges összes alkatrészt már tartalmazza a szállítási terjedelem - kivéve a távirányítóhoz szükséges háztartási elemeket. A modern 2,4 GHz-es pisztolyos távirányítónak köszönhetően több modell is használható a vízen interferencia nélkül.

Jellemzők:
RTR verzió (Ready-to-Run): Azonnal futtatásra készFunkciók: előre/hátra/jobbra/balraAerodinamikai kialakítás egy versenyhajó stílusábanDupla fedél: az elektronika maximális védelme érdekébenBiztonságos funkció: a hajó csak vízben indul2,4 GHz-es rádiós távirányító

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi Caprice Yacht távirányítós hajó - 380 mm" című hirdetést látja. (fent)