Betöltés...

Dart shafty darts kezdő készlet

Ár: 5.590 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

BIG SET - ez egy komplett készlet a darts játékhoz. A készlet 12 dartsot, 100 puha hegyet, 2 repülésvédőt, 20 O-gyűrűt és 1 multi-szerszámot tartalmaz.

IDEÁLIS KEZDŐKNEK - Ez az alapkészlet tökéletes kezdő dartsozóknak, gyerekeknek és lelkes dartsrajongóknak! Mindent megkapsz, amire szükséged van ahhoz, hogy elkezdj dartsozni!

KÖNNYŰ DARTS - A darts kiváló minőségű anyagból készült és szilárd hegyű. A darts 10 cm hosszú és 1 cm vastag. súlya 18 g, és fekete csúszásgátló szerkezettel van bevonva. A szárak O-gyűrűkkel vannak ellátva, amelyek megakadályozzák a darts kicsavarodását, így magabiztosságot és stabilitást adnak dobás közben.

HOSSZANTARTÓ SZÓRAKOZÁS - a készlet rugalmas műanyag hegyeket tartalmaz, amelyek könnyen cserélhetők. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig játszhatsz anélkül, hogy aggódnál a hegyek elhasználódása miatt. A készlet 100 db hegyet tartalmaz!
MŰSZAKI ADATOK:


Fekete szín
Anyag: műanyag, fém, gumi
Méretek: 16 x 3,5 x 1 cm
Súly: 257 g
Súly csomagban: 288 g
TARTALOM:



12 darts
100 nyílhegy
2 repülésvédő
1 multifunkciós szerszám
20 O-gyűrű
A darts nem csak szórakozás, hanem olyan játék is, amely fejlesztheti a kézügyességet, a koncentrációt és az érzelmi kontrollt. A darts lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, a társas érintkezésre és a fejlődésre, mind egyéni, mind csapatszinten.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Dart shafty darts kezdő készlet" című hirdetést látja. (fent)