Betöltés...

Intelligens, sétáló, interaktív robotkutya

Ár: 5.690 Ft

Intelligens, sétáló, interaktív robotkutya - cumisüvegből etethető, zenél és táncol - kék
Szeretnéd, ha gyermekednek lenne egy hűséges és játékos társa, akivel szórakoztató időt tölthet? Akkor ez a robot kutya a tökéletes választás!
Az imádnivaló robot kutya valósághű élményt nyújt. Képes sétálni a szőnyegen, a padlón, az asztallapon és más felületeken, és még ugatni is tud, mint egy igazi kiskutya. Ez a játék újrateremti a kutyatartás kellemesebb aspektusait, és valódi érzést nyújt egy igazi kiskutya társaságában.
Az elektronikus kutya rendelkezik egy szórakoztató érintés funkcióval is. Ha megérinted a kutya orrát, hangot ad ki, és a kutya 5 különböző hangeffektust tud kiadni. A könnyűzene kíséri, és a kiskutya boldogan szaladgál.
A robot kutya interaktív etetési mókát kínál. A gyerekek tapasztalhatják meg az interakció örömét, és a játékhoz tartozik egy szép cumisüveg is. A mágneses indukció segítségével etethetik a kölyköket. Ez az élmény örömet okozhat a gyerekeknek, hiszen úgy érezhetik, hogy gondoskodnak a saját házi kedvencükről.
A robot kutya biztonságos és megbízható anyagokból készült. A kiváló minőségű és tartós ABS anyag garantálja a hosszú élettartamot. A vízbázisú festékanyagok és a polírozott sima élek és sarkok pedig a biztonságos használatot szolgálják.
Ez a csodálatos interaktív kutya egy szép ajándék lehet egy kíváncsi gyermek számára, aki soha nem unatkozik. A forgójátékok lányok és fiúk számára is ideálisak, és remek családi elfoglaltsággá válhatnak, ahol mindenki összekapcsolódhat és élvezheti az időt együtt.
A termék jellemzői:

Sétálás és ugatás funkció
Érintésérzékeny funkció
5 hangeffektus
Könnyűzene kíséretében
Interaktív etetési lehetőség cumisüveggel
Biztonságos és megbízható ABS anyagból készült

Tedd boldoggá gyermekedet ezzel az imádnivaló és interaktív robot kutyával, és fedezd fel a játék örömét és szórakozását!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Intelligens, sétáló, interaktív robotkutya" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: