Betöltés...

Plüss unikornis, 60cm, rózsaszín

Ár: 5.890 Ft

Plüss unikornis, 60cm, rózsaszín
Egy igazi álom teljesül minden kis hercegnőnek ezzel a varázslatos nagy méretű plüss unikornissal. Ezt a pihe-puha, rózsaszín szépséget 60 cm-es méretével minden gyermek imádni fogja. Születésnapok, ünnepek vagy csak úgy, kényeztesse meg a kicsiket ezzel a különleges játékkal, amely nemcsak egy egyszerű plüss, hanem egy valódi varázslat forrása.
Főbb jellemzők:

Varázslatos dizájn: Ez a nagy méretű plüss unikornis különleges varázslatot hoz otthonába a puha rózsaszín színével és egyedi dizájnjával.
Pihe-puha tapintás: A gyerekek imádni fogják megérinteni ezt a kényeztetően puha játékot, ami azonnal a kedvencük válik.
Méret: A 40 cm-es méret gondoskodik arról, hogy ez a plüss unikornis a gyermek számára nemcsak játék legyen, hanem egyben hű társ is.
Kiváló minőség: Magas minőségű anyagokból készült, ez a plüss unikornis hosszú ideig kíséri majd el gyermekét kalandjaiban.
Ajándék különleges alkalmakra: Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy bármilyen más ünnepi alkalomról, ez a plüss unikornis a tökéletes ajándék a kicsik számára.

Előnyök:

Szórakozás és kényelem: A plüss unikornis nem csupán egy játék, hanem egyben kényeztető társ is, amellyel a gyermek szívesen időzik.
Kreatív játék: A gyerekek fantáziáját és kreativitását fejleszti a varázslatos unikornis, amely segíti a szerepjátékok és történetalkotás fejlődését.
Nyugtató hatás: A puha tapintás és a kedves megjelenés nyugtató hatással lehet a kicsikre, különösen az esti órákban.
Tartós kialakítás: A kiváló minőségű anyagokból készült plüss unikornis hosszú távú barátságot ígér, és könnyen kezelhető.

Tegye emlékezetessé a gyermekének a következő ünnepi alkalomot ezzel a különleges, nagy méretű plüss unikornissal. Nemcsak egy játék lesz, hanem egy életre szóló élmény és társ a gyermek számára. Az álomvilág itt kezdődik!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Plüss
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Plüss unikornis, 60cm, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: