Betöltés...

Lámpát követő falon menő autó piros színben

Ár: 12.000 Ft

Lámpát követő falon menő autó piros színben
A vákuumrendszerrel ellátott, távirányítós játékautó minden kis sofőr számára remek szórakozást nyújt. Falon, mennyezeten, sima, sík felületen haladó játék. Az autó vezérlése lézeres távirányítóval történik. A játék követi a fényt, előre megy, hátra fordul jobbra és balra.Az autó vákuum funkcióval rendelkezik, ennek köszönhetően sima felületre tapad és gravitációtól függetlenül csúszik például a plafonon, falon!Az autó a levegő szívásával a falon marad, és előre-hátra tud menni, sőt jobbra vagy balra sodródni is tud. A padlóra váltás lehetősége a jármű alján található. Menet közben az autó elöl lámpákkal, a tetőn LED-es lámpákkal világít. A jármű előnye, hogy USB-n keresztül tölthető, így nem igényel akkumulátort. Az elemek csak a távirányítóhoz szükségesek.
A jármű jellemzői:-vezetés falon/sima felületen: előre, hátra és jobbra-balra-vezetés a padlón: előre, hátra, jobbra, balra-a járműben van egy kapcsoló a vezetési funkció megváltoztatásához az autó alatt
Autó méretei:-14 x 8 x 4,5 cm
A készlet tartalmaz-sportkocsi-távirányító led lézerrel-USB kábel
Erő:-beépített akkumulátorral hajtott autó-távirányító 3 x 1,5 V AAA (nem tartozék)
A távirányítós játékok minden gyermek számára lehetővé teszik, hogy egy pillanatra jól érezze magát, és valószínűleg a szülő is szívesen csatlakozik.






Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Lámpát követő falon menő autó piros színben" című hirdetést látja. (fent)