Betöltés...

Kosár és szőnyeg játékokhoz

Ár: 3.490 Ft

Kosár és szőnyeg játékokhoz 2 az 1-ben -a terméknek két funkciója van. Ez egy zseniális megoldás játékok tárolására és gyors tisztítására. A szőnyeget azonban szórakozásra is használják. Nagy, 135 cm átmérőjű, hosszú tépőzárral csatlakozik a kosárhoz. Ez sokkal könnyebbé teszi a játékok kiöntését és összegyűjtését. Ezenkívül a szőnyegen egy dugóval ellátott, bevart zsinór található, amely eltávolítva zacskóvá változtatja.
Kosár és szőnyeg játékokhoz 46816839
HASZNOS -a kosár fogantyúkkal van felszerelve, amelyeknek köszönhetően könnyedén szállíthatja a konténert. Masszív és vastag zsinórból készültek. Ezenkívül a szőnyeg megemelt élekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy a játékok vagy más elemek kiessenek a szőnyegből.
MULTIFUNKCIÓS -Tökéletes játékokhoz, például kockákhoz, babákhoz, játékautókhoz és egyebekhez. Használhatja kültéri piknikhez, kempingezéshez, napozáshoz stb. Sokoldalú felhasználásának köszönhetően sokáig elkíséri Önt.
VÍZÁLLÓ ANYAG -a készlet kiváló minőségű Oxford anyagból és poliészterből készült. Tehát kopásálló, szagtalan, környezetbarát, kívül-belül vízálló. Mostantól nem kell aggódnia a tárolt játékok nedvességétől.
MŰSZAKI ADATOK -a kosár színe: szürke; matt szín: sárga / fekete; kosár méretei: átmérő: 31 cm; magasság: 27 cm; kosár űrtartalma: 20l; szőnyeg átmérő: 135 cm; átmérője a szőnyeg szélével együtt: 150 cm; élmagasság: 6,5 cm; súlya: 507 g; súlya a csomagban: 508g.
LEÍRÁS
Kosár színe: szürkeSzőnyeg szín: sárga/feketeKosár méretei: átmérő: 31 cm; magasság: 27 cmKosár űrtartalma: 20lSzőnyeg átmérője: 135 cmÁtmérője a szőnyeg szélével együtt: 150 cmélmagasság: 6,5 cmSúlya: 507 gSúlya a csomagban: 508g

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kosár és szőnyeg játékokhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: