Betöltés...

Angol, német tanuló játék gyerekeknek, 112 szókártya felolvasó géppel

Ár: 4.790 Ft

Angol, német tanulókártya játék gyerekeknek, 112 szókártyával felolvasó géppelMiért ne tanulhatná mindekettőt?Az oktatási kártyaolvasó segítségével könnyebben és szórakoztatóbban sajátíthatja el mindkét nyelvet.Ez az eszköz forradalmi módon segíti a nyelvtanulást, és sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos módszerek.
A termék jellemzői:

Anyag: Műanyag, papír
Szín: Többszínű
Kártyák száma: 112
Tápellátás: 300 mAh akkumulátor
Töltési idő: 80 perc
Játékidő: 4-5 óra
Méretek:
Felolvasó gép: 10,7 cm x 9 cm x 2,1 cm
Felolvasó gép kijelzője: 4,3 cm x 4,3 cm
Kártyák mérete: 9 cm x 6 cm
USB kábel (hossz): 20 cm
Csomag mérete: 17,7 cm x 9,7 cm x 4,6 cm

Nyelvtanulás, ami szórakoztató:Az angol és német tanulás sosem volt ennyire szórakoztató! A játékos oktató készlet interaktív módon segíti a gyerekeket a nyelvek elsajátításában.A kártyákon található szavak mellett illusztráció segíti a szavak és kifejezések megértését.
Könnyű használat:Az olvasót csak be kell kapcsolni, és be kell helyezni a kívánt oktatókártyát.Az olvasó felismeri a kártyát, majd elolvassa a rajta lévő szót és kiejti azt.Így a helyes kiejtést is elsajátíthatjuk.
Különböző kategóriák:Az oktatókártyák négy különböző színkódolt kategóriába sorolódnak:
Sárga:élelmiszerek, zöldségek és gyümölcsökLila:családtagok, színek, szakmák, ruhák, természetZöld:állatokKék:járművek, tárgyak
Hosszú Üzemidő:A felolvasó gépet egy beépített 300 mAh-s akkumulátor táplálja, ami hosszú órákig tartó tanulást és szórakozást biztosít.
Az oktatási kártyaolvasóval az angol és német tanulás most szórakoztatóbb és hatékonyabb, mint valaha.Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és segítse magának vagy gyermekének az angol és német nyelv elsajátításában ezzel a kiváló eszközzel!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Angol, német tanuló játék gyerekeknek, 112 szókártya felolvasó géppel" című hirdetést látja. (fent)