Betöltés...

Háromkerekű világító és zenélő roller gyerekeknek nyereg-piros-fekete

Ár: 13.890 Ft

Háromkerekű világító és zenélő roller gyerekeknek, nyereggel - piros-fekete - MS-904A zenélő világító roller a gyermekek számára szórakoztató és izgalmas közlekedési eszköz. Kombinálja a roller és a zenei játék örömét, és lehetővé teszi a gyermeknek, hogy vidám zenét hallgasson és közben rollerezzen.
Főbb jellemzők:
Stabil és strapabíró kialakítás, ideális gyermekek számáraKét nagy méretű kereke, amelyek sima és könnyű gördülést biztosítanakÁllítható magasságú kormány, hogy alkalmazkodjon a különböző gyermekméretekhezBeépített hangszóró és zenélő funkció, amely zenét játszik a gurulás közbenVilágító LED-es effektek, amelyek megfelelően világítanak és még látványosabbá teszik a játékotKönnyen kezelhető fékrendszer a biztonságosabb gurulás érdekébenHasználati utasítás:
Ellenőrizd a roller stabilitását és állítsd be a megfelelő magasságot a gyermek számára.Helyezd a gyermek lábát az alapra, és biztosítsd megfelelő egyensúlyát.Kérjük, ügyelj arra, hogy a gyermek megfelelő védőfelszerelést viseljen, például bukósisakot és könyök-, térdvédőt.A gyermek legyen óvatos és figyelmes a közlekedés során, és csak biztonságos területeken használja a rollert.A zenét és a világító effekteket a roller gurulása aktiválja automatikusan.A zenélő világító roller remek játék lehetőséget nyújt a gyerekek számára, hogy aktívan szórakozzanak és egyensúlyérzéküket, koordinációjukat fejlesszék.
A termék jellemzői:

2 és 3 év közötti gyermekek számára készült.
Anyaga acél + műanyag.
A kerekek műanyagból készültek, az első kettő 10-10 cm, míg a hátsó 6 cm átmérővel rendelkezik.
A kormány magassága két méretre állítható.
Hátsó fékkel felszerelt.
Maximális támogatott súly: 20 kg.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Háromkerekű világító és zenélő roller gyerekeknek nyereg-piros-fekete" című hirdetést látja. (fent)