Betöltés...

Sportautó kormánykerékkel és pedállal- piros

Ár: 8.700 Ft

Sportautó kormánykerékkel és pedállal- piros
A kormánykerékkel és pedálokkal felszerelt, távirányítós sportkocsi sok órányi elképesztő szórakozást biztosít. A futurisztikus, áramvonalas sziluett autó minden négykerék-rajongót elragad majd. Egy igazi sportautóhoz hasonlóan alacsony felfüggesztésű, légterelő és világítás (elöl). A vezető a kormánykerék távirányítójával teljes mértékben irányíthatja a járművet. A kormánykerék formájú távirányító nagyon intuitív módon kezelhető, és kényelmes a kézben. Az autó vezetése a kormányra erősített pedálokkal is vezérelhető, amelyek az előre-hátra vezetésért felelősek. Az egész készletet közlekedési lámpák egészítik ki, ami még érdekesebbé teszi a szórakozást.
A játék fő előnyei:- az autó kiváló minőségű műanyagból készült, ellenáll a sérüléseknek,- gumiabroncsok biztosítják a tapadást a talajhoz,- hátsókerék-hajtás,- állítható első kerék konvergenciája,- előrehaladáskor világító lámpák adnak nagy hatást,- akkumulátoros játék, amely jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket,- az előrehaladásért felelős pedálok / hátul,- kényelmes kormány formájú távirányító,- közlekedési lámpák mellékelve.
A kormány funkciói:- előre / hátra vezetés- jobbra / balra fordulás
Tápellátás:- autó: 4 x 1,2 V elem (tartozék)- távirányító: 2 x AA (nem tartozék)- közlekedési lámpa 3 x AG13 (tartozék) .
Tartalom:- autó,- kormány távirányító,- pedál,- közlekedési lámpák,- 4 x 1,2 V akkumulátor- USB kábel.
Méretek:Autó:hossza: kb 28 cmszélesség: kb 11 cmmagasság: kb 6 cm
Kerék:átmérő: kb 4 cmszélesség: kb 1,3 cmKormánykerék átmérő: kb 18 cmKábel hossza a kormány és a pedálok között: kb 135 cm
Az RC távirányítós járművek olyan készségek fejlesztését teszik lehetővé, mint a koncentráció, a kézi készségek, a gondolkodás sebessége, a mozgékonyság, az okosság és mindenekelőtt a járművezetési képesség. Az RC járművek nagyszerű módja annak, hogy együtt szórakozz szeretteiddel. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek szüléikkel. A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.






Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Sportautó kormánykerékkel és pedállal- piros" című hirdetést látja. (fent)