Betöltés...

Játék fodrászkészlet fésűkkel, ollókkal, hajszárítóval, 7 részes

Ár: 5.490 Ft

Játék fodrászkészlet fésűkkel, ollókkal, hajszárítóval, 7 részesEz a játék készlet tartalmaz egy hajszárítót, különböző szűkítő fejekkel, amellyel különböző hatásokat érhetsz el a hajadon, fésűket és ollókat, amelyekkel elkészítheted az álomfrizurádat a kedvencednek vagy a barátaidnak!
Ha szeretsz kísérletezni, kreatív lenni és játszva fejleszteni a kézügyességedet, akkor ez a játék készlet garantáltan megfelelő választás.Engedd szabadjára a fantáziádat, hogy elkészítsd a legújabb frizurákat, fonatokat és copfokat, amelyek elvarázsolják a családodat és a barátaidat!
Az első használat után, garantáltan nem tudsz majd betelni a hajformálással.Vágj és fésülj kedvedre, hogy a stílusod és kreativitásod csodálatos új hajformákká váljanak!
A játék készlet főbb jellemzői:

Játék fodrász készlet gyerekeknek
A készlet tartalmaz egy hajszárítót, fésűket és ollókat
Segíti a kreatív hajformázást játékos módon
Fejleszti a kézügyességet
A hajszárító 3 db AA elemmel működik (nem tartozék)
A készletben található ollók nem vágnak
Doboz mérete: 24×32,5×9 cm
Ajánlott 3 éves kortól

A hajformázó játék készlet az ajándékok királya, amely garantáltan mosolyt csal majd az arcokra, és elkápráztatja a gyerekeket az első pillanattól kezdve. Tedd a kreatív és kézügyességet fejlesztő játék készletet a kosaradba, hogy elkezdhessétek a közös hajformázási kalandokat!
Megjegyzés: a készletben található ollók műanyagból készültek és életlenek, valódi hajvágásra nem alkalmasak, és teljesen biztonságosak a gyermekek számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Játék fodrászkészlet fésűkkel, ollókkal, hajszárítóval, 7 részes" című hirdetést látja. (fent)