Betöltés...

Készíts csillámos kulcstartókat, medálokat, hajcsatokat

Ár: 3.890 Ft

Készíts csillámos kulcstartókat, medálokat, hajcsatokatEbben a fantasztikus készletben minden benne van, hogy a fiatal lányok kibontakoztathassák kreatív és stílusos oldalukat. Engedd meg, hogy elmagyarázzuk, miért kellene ezt a készletet beszerezned!
12 kiegészítő: A készlet gazdag választékot kínál, amiből a fiatal alkotók 3 gyűrűt, 3 kitűzőt, 3 medált és 3 karkötőt készíthetnek.Ráadásul a készlet tartalmaz vidám matricákat, amelyekkel a lányok szabadon dekorálhatják a zselé ékszereiket.Betűkkel és számokkal díszíthetik, így a kész darabok még személyesebbek lesznek.
Egyéniség: Az ékszerkészítés egy fantasztikus módja az önazonosság kifejezésének.A lányok saját stílusukat és egyedi ízlésüket önthetik az ékszereikbe, így azok valóban tükrözik a személyiségüket.
Kreativitás: A zselés ékszerkészítő készlet segíti a fiatal alkotók kreativitásának és önkifejezésének kibontakozását.Az ékszerek tervezése és díszítése során csak a képzelet szab határt.
13 forma: A készletben többféle forma és minta található, mint például szivárvány, sellő, unikornis, csillag, flamingó, szív és még sok más.Ezeknek köszönhetően a lányok olyan ékszereket alkothatnak, amelyek tökéletesen illeszkednek az egyedi stílusukhoz és preferenciáikhoz.
Lányos buli-kellék:A zselés ékszerkészítő készlet tökéletes ajándék fiatal lányoknak, akik rajonganak a kézművességért és a divatért. Emellett szórakoztató tevékenység is barátaikkal, legyen szó ottalvós buliról vagy más összejövetelekről.
Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a gyermeked kreativitása kibontakozhasson!Szerezd be most ezt a mesés zselés ékszerkészítő készletet, és tartsatok alkotói parti a barátaiddal!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Készíts csillámos kulcstartókat, medálokat, hajcsatokat" című hirdetést látja. (fent)