Betöltés...

Kültéri gyermek hinta, piros

Ár: 4.690 Ft

Kültéri gyermek hinta, piros
Biztonság- ülés tartós műanyagból; fém elemek biztosítják a tartósságot és a biztonságot; a tartós kötelek biztosítják, hogy a hinta ne törjön el.
Hordozható - kis súlya megkönnyíti a szállítást
Műszaki adatok - méretek (hosszúság / szélesség / magasság) 43 / 16,5 / 175 cm; életkor 3+; CE, EN 71 tanúsítványok; súlya 900g.
Profilált ülés - az ülés speciálisan kialakított formája fokozza a kényelmes használatot
Nagy szórakozás - szórakozást biztosít a gyerekeknek szabadidejükben; élvezetessé teszi az otthoni és kint töltött időt.
Leírás:

piros szín
tanúsítványok: CE, EN 71
életkor: 3+
méretek (hossz / szélesség / magasság): 43 / 16,5 / max. 175 cm
súlya: 900g

A kötélhinta egy fantasztikus termék, amelyet a legkisebbek szórakoztatására terveztek. Nemcsak szórakozást nyújt, hanem lehetővé teszi a koordináció és a mobilitás fejlesztését is. A szabadba telepítve a gyermek örömmel fogja élvezni a szabadban való tartózkodás varázsát.
A hinták használhatók önmagukban vagy más szerkezetekkel kombinálva. Jól fog működni a kertben, a teraszon, de a játszótéri szerkezethez felfüggeszthető kiegészítő elemként is. Különböző időjárási körülményekhez alkalmazkodik, így bel- és kültéren egyaránt használható.
Az ülés tartós műanyagból készült, ellenáll a változó időjárási viszonyoknak, például napfénynek, esőnek vagy alacsony hőmérsékletnek. Az ülés speciálisan profilozott, így kényelmes és kellemes a használata. A gyermek stabilan ül és biztonságosan hintázhat.
A hinta összeszerelése rendkívül egyszerű, és nem igényel bonyolult tevékenységet vagy tapasztalatot. A kötélen lévő műanyag hinta könnyű és kis méretű, ami azt jelenti, hogy szállítása vagy kirándulásra vinni nem jelent nagy problémát. Tartós kötelek és fém, masszív rögzítőelemek garantálják a gyermek biztonságát és gondoskodnak arról, hogy a hinta ne törjön el.
A hinta minden bizonnyal sok mókát hoz, változatossá teszi szabadidejét és elűzi az unalmat. Ez a szórakozás nagyszerű formája. Használata tiszta öröm, bárhol is van. Otthon, a kertben vagy kiránduláson mindenhol tökéletes lesz. A hinta ajándéknak tökéletes.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kültéri gyermek hinta, piros" című hirdetést látja. (fent)