Betöltés...

Bájos sellő barbi tündöklő uszonnyal, vagány, csillogó bikini felsőben

Ár: 2.490 Ft

Bájos sellő barbi tündöklő uszonnyal, vagány, csillogó bikini felsőben 

Ha egy szép, minőségi játék babára vágysz, akkor a sellő barbi a tökéletes választás! Ez a csodás baba nem csak aranyos és bájos, de kiemelkedő minőségű és rendkívül tartós is. A sellő barbi egy igazi mesebeli teremtmény, amely elvarázsolja majd a gyerekeket és a gyerekszobát is feldobja.

Az apró részletek és a magas minőségű anyagok teszik különlegessé ezt a babafigurát. A színes haj, a, tündöklő uszony és a ragyogó szemek minden kislány szívét meghódítják. A sellő barbi elbűvölő arca és csodás megjelenése valódi mesét idéz, amelyben a gyerekek kedvenc karaktereikkel játszhatnak.
Az erős és tartós kialakításnak köszönhetően ez a játék baba kiváló választás a gyerekek számára. A sellő barbi biztosítja, hogy a játék sokáig kitartson, és hogy a gyerekek minden pillanatát élvezhessék. A minőségi anyagokból készült uszony és test biztosítja, hogy a baba tartós és könnyen tisztítható legyen.
A sellő barbi nem csak szórakoztató és bájos, de nagyon értékes ajándék is lehet. Ezzel a játék babafigurával garantáltan elvarázsolod a kicsiket és nagyokat egyaránt. Akár születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra ajándékozod, biztos lehetsz benne, hogy a sellő barbi örömet fog okozni mindenki számára.
Ne habozz tovább, szerezd be a sellő barbit még ma, és engedd, hogy ez a bájos játék baba meghódítsa a gyerekek és a szülők szívét! Egy garantáltan értékes és hosszú távon is megőrződő ajándék, amelyet a gyerekek és az egész család nagy örömmel fogad majd!
Figyelem: a termék elemmel működik ezért nem használható vízben.A design minimálisan eltérhet a képeken látottaktól.
A termék jellemzői:


Figura: sellő
Tápellátás: 1 db gombelem (tartozék)
Szín: aktuális raktárkészlet szerint



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Bájos sellő barbi tündöklő uszonnyal, vagány, csillogó bikini felsőben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: