Betöltés...

Hercegnő pavilon játszósátor, játszóház, 135x140cm

Ár: 8.990 Ft

Hercegnő pavilon játszósátor, játszóház, 135x140cmNagy méret- a ház mérete lehetővé teszi, hogy egyszerre több gyerek is tartózkodhasson benne, vagy sok kabala, párna vagy egyéb kiegészítő elhelyezhető benne, ami biztosítja a kényelmet és a használat elégedettségét.
Vonzó megjelenés - a sátor vizuálisan érdekes; hatszögletű alappal, 6 belépőnyílással és gúla alakú napellenzővel rendelkezik; a játékot vonzó megjelenés jellemzi; a bevonat rózsaszín színe és a kis fehér pöttyök esztétikai értéket adnak.
Függönyök- a bejáratokat áttetsző, világos függönyök borítják, amelyek tökéletesen illeszkednek a sátor többi részéhez; A gardinki dekoratív szalagokkal köthető vagy terített; az íjakkal használt megoldás varázst ad és változatosabbá teszi a szórakozást.
Könnyű összeszerelés - a sátor könnyen és gyorsan összeszerelhető; nem igényel műszaki tapasztalatot vagy további eszközöket; könnyű váz a "push-fit" rögzítési módszerrel, hatékony és egyszerű kibontást tesz lehetővé.
Leírás

rózsaszín szín
anyaga: poliészter, műanyag
életkor: 3 éves kortól
tanúsítványok: CE, EN71
méretek (hossz / szélesség / magasság): 135/135 / 140cm
súlya: 1,67 kg

A gyereksátor nagyszerű módja a kreatív és ötletes játéknak otthon és kint. Felébreszti a képzeletet, és lehetővé teszi, hogy boldogan töltsön időt egyedül vagy nagyobb csoportban, korhatár nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Hercegnő pavilon játszósátor, játszóház, 135x140cm" című hirdetést látja. (fent)