Betöltés...

Táska formájú manipulációs tábla

Ár: 3.390 Ft

Táska formájú manipulációs tábla


A táska formájú manipulációs tábla jellemzői:

Táska forma -az egész tábla zárva van. Összecsukás után gumiszalaggal ellátott gombbal rögzítjük. A táska alakú táblát magaddal viheted a parkba, de akár bölcsődébe, óvodába is.
14 manipulációs elem -a táskában 14 manipulációs elem található, mint pl.: cipzár, övcsat, üléscsat, pánt a hátizsákban lévő vállpántok összehúzásához, tépőzár, benyomható gomb, dekoratív kapocs gombbal, téglalap alakú kapocs, ovális csatt, gumiszalag, húzózsinór, kabátgomb és cipőfűző.
Fejlesztő -a tábla támogatja a gyermekek fejlődését. Lehetővé teszi a szem-kéz koordináció fejlesztését, támogatja a logikus gondolkodást, lehetővé teszi a függetlenséget, valamint a koordináció és a koncentráció gyakorlását. Minden alkalommal, amikor a kisgyermek úgy dönt, hogy játszani kezd, felfedezhet valami újat.
Biztonságos -az egész filcből készült, ami könnyűvé teszi, és ami a legfontosabb, a gyerek nem sérti meg magát. Minden elem úgy van kiválasztva, hogy a gyermek játék közben új képességeket fedezzen fel, és ne legyen veszélynek kitéve.
Anyaga: filc, műanyag, fém
Manipulációs elemek száma: 14 db
Méretek: 28 x 33 x 2 cm
Súly: 0,487 kg
Súlya csomagban: 0,647 kg

A csomag tartalma:

1 db Táska formájú manipulációs tábla





Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Táska formájú manipulációs tábla" című hirdetést látja. (fent)