Betöltés...

Óriás plüss maci - 200 cm

Ár: 31.992 Ft

Óriás plüss maci - 200 cm
Szerezz óriási örömet szeretteidnek!Minden korosztályt azonnal meghódít.Lehet ölelgetni, párnának használni, de akár alvótársként is hozzábújni.Ajándékot keresel?De nem éred be holmi silány, apró és hasznavehetetlen tárggyal?Akkor a legjobb helyen jársz!
Nemcsak méretéből adódóan kerekedik felül vetélytársain, de a belőle áradó szeretet és biztonságérzet percek alatt lekenyerez bárkit, korosztálytól függetlenül.
Lepd meg vele csemetédet!Az óriási maci átsegíti a gyerekeket azokon az érzelmileg nehezebb időszakokon, amikor az édesanyjuktól távol kell helytállniuk, például az oviban vagy a bölcsiben. A plüss brummogóhoz való bújás, a megszokott illat, nyugtatóan hat a gyerkőcökre, ugyanakkor a maci számtalan önfeledt pillanat és kacagtató játék kulcsfigurája is lesz.Nem csak a lurkókat, de az idősebbeket is lenyűgözi!Minden felnőttben ott bujkál gyermeki énje, aki egy ilyen impozáns méretű maci láttán úgy olvad el, mint jégkrém a napon.
Ha eddig tanácstalan voltál, mivel is ajándékozd meg párodat, akkor mostanra biztosan megvilágosodtál. Egy ilyen mackóval percek alatt képes leszel levenni lábairól kedvesedet.
Az Óriás plüss maci tulajdonságai:Méret: 200cmAnyag: pamut
Finom tapintású puha anyagból készült.
Mit rejt a termék doboza?1 db Óriás plüss maci - kétméteres


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Plüss
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Óriás plüss maci - 200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: