Betöltés...

IELLO Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték (IEUMBLRS)

Ár: 11.299 Ft

Ebben az akciódús taktikai játékban minden játékos egy ismert, legendás harcos bőrébe bújhat, hogy hírnévre és dicsőségre tegyen szert, miközben összemérik egymással erőiket. A játék menete és szabályai roppant egyszerűek, mindenki a körében 2 darab akciót hajthat végre, és összesen 3 fajta akció létezik a küzdőtéren: tervezés, mozgás, támadás. Az Unmatched lényege, hogy igyekezzünk az ellenfelünk hősét kiütni, mielőtt ők teszik ezt meg velünk. Maga a játékmenet nem bonyolult, viszont rengeteg taktikai készséget kíván a játék. Ugyanis az egyes hősök mind-mind más képességekkel, valamint hátrányokkal indulnak, így mindegyikük más taktikát, játékstílust igényel. Azok számára, akik szeretik a taktikus játékokat, az igényes minifigurákat, az arénaharcokat, az Unmatched sorozat kiváló választás lehet.
A sorozat bármely tagja önállóan is játszható, így nincs igazán kiegészítő vagy alapjáték, de az igazi élményt a különböző fejezetek kombinálhatósága adja, mert bármelyik pályán bármelyik hőst egymásnak lehet ereszteni.

A doboz tartalma:
- 4 hősfigura
- 120 akciókártya
- 6 társjelölő
- 7 életerőtárcsa
- 4 karakterkártya
- 1 kétoldalas játéktábla
- játékszabály

Játékosok száma: 2-4 fő
Játékidő: kb. 20-40 perc
Ajánlott korosztály: 9 éves kortól ajánljuk.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "IELLO Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték (IEUMBLRS)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: