Betöltés...

Távirányítós 360°-ban forgó akkumlátoros harci robot (BBJ)

Ár: 11.990 Ft

Az "360°-ban Forgó Távirányítós Akkumulátoros Harci Robot" egy lenyűgöző és izgalmas játék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy irányítsák saját harci robotjukat és részt vegyenek csatákban, melyek teljesen 360 fokban mozgók.

Ez a harci robot teljes körűen távirányítású, ami azt jelenti, hogy a játékosok teljes kontrollt gyakorolhatnak a robot mozgásai és akciói felett a távirányító segítségével. A robot minden irányba képes mozogni és forgolódni, így a játék során a játékosok teljes szabadságot élveznek a manőverezésben és a harci taktikákban.

Ezenkívül a robot felszerelték különböző harci eszközökkel és fegyverekkel, mint egy bárd és egy kard. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy stratégiát alkossanak és harci taktikákat dolgozzanak ki, miközben versenyeznek vagy harcolnak barátaikkal.

Az "360°-ban Forgó Távirányítós Akkumulátoros Harci Robot" ideális választás mindazok számára, akik szeretnének részt venni izgalmas csatákban és élményekben egy távirányítós harci robot segítségével.

Az akkumulátoros működésnek köszönhetően a harci robotok hosszú játékélményt biztosítanak egyetlen feltöltéssel, így a játékosok hosszú órákon át élvezhetik a harci akciókat és a szórakozást.
TÁVIRÁNYÍTÓ ROBOT: Ez a robotjáték fejlett távirányítós technológiát alkalmaz, kombinált gördülési, harci vagy támadó mozdulatokat biztosítva, hogy fokozza a játék szórakozását és interaktivitását. RUGALMAS MŰKÖDÉS: Rugalmas vezérlési funkcióval a távirányítóval vezérelheti a robotot előre, hátra, balra, jobbra, érzékeny reakció, egyszerű kezelés. 360 FOKOS FORGÁS: Ez a távirányítós robot támogatja a 360 fokos elforgatást, lehetővé téve a gyerekeknek és a szülőknek, hogy harci játékokban vegyenek részt, érdekesebbé téve a csatát. A GYERMEKEK FEJLESZTÉSÉHEZ: Ez a harci robot kiválóan alkalmas a gyermekek napi szórakoztatására, és segíthet a gyermekek szociális készségeinek, reflexeinek és szem-kéz koordinációjának fejlesztésében is. 2000MAH AKKUMULÁTORRAL: Ez a robotjáték beépített 2000mAh-s lítium akkumulátorral rendelkezik, töltőkábellel és USB interfésszel a töltéshez, biztosítva a hosszú távú játékot és használatot. ABS MŰANYAG: A harci robotjáték kiváló minőségű ABS műanyagból készült, jó szívóssággal, kopásállósággal, ütésállósággal és hosszú élettartammal.
Adatok:
Anyaga: ABS műanyag anyagRobot akkumulátor típusa: lítium akkumulátor (beépített)Robot akkumulátor kapacitása: 2000 mAhRobot töltési mód: USB interfészTávirányító elem típusa: AA elem (nem tartozék)Távirányító elemeinek száma: 1 dbTermék mérete: 12 x 10 x 20 cm1 db  robotjáték1 db Távirányító2 db Fegyver1 db töltőkábel1 db Csavar1db Csavarhúzó


[video width="954" height="540" mp4="https://nonstopakcio.hu/wp-content/uploads/2024/02/harci-robot-360.mp4"][/video]

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós 360°-ban forgó akkumlátoros harci robot (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)