Betöltés...

Katonai bázis, 300 db figura

Ár: 6.890 Ft


XXL KATONAI KÉSZLET - ez az egyedülálló készlet minden kis katonai szerelmesnek tetszeni fog. A készlet tartalma: katonák, fegyverek, tankok, repülőgépek, tengeralattjárók, katonai épületek, kerítések, fák és sok egyéb kiegészítő. Ez lehetővé teszi, hogy a gyereke órákon át szórakozzon egyedül vagy társaival.



KÉSZLET TARTALMA - a készlet tartalmaz egy speciális cipzáras tokot, amelynek köszönhetően gyermeke játék után biztonságosan összeszedheti a figurákat anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy elveszíti őket. A tok fogantyús, így könnyedén viheti a készletet játszótérre vagy parkba, ami még szórakoztatóbbá teszi a játékot.



KÉPZELÉS FEJLESZTÉSE LEHETSÉGES - a készlet serkentheti a képzeletet és a kreativitást. A gyermeknek magának kell létrehoznia egy gyakorlóteret, bázist vagy harcteret, és meg kell terveznie minden lépését. Megalkothatja saját, egyedi cselekményeit, és átköltözhet a katonai valóságba.



STRAPABÍRÓ - a figurák kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyűek és ellenállnak az esésnek. Minden figura egy kis alapon áll, ami lehetővé teszi, hogy jobban kézben tartsa a játékot, és megakadályozza, hogy a figurák véletlenül leessenek.


LEÍRÁS



anyaga: műanyag
elemek száma: 300
tok méretei: 32 x 12 x 27 cm
súlya: 1,1 kg




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Katonai bázis, 300 db figura" című hirdetést látja. (fent)