Betöltés...

Fa homokozó padokkal, árnyékoló-vízálló tetővel, impregnált felülettel, 118×118 cm méretben

Ár: 52.990 Ft

Fa homokozó padokkal, árnyékoló-vízálló tetővel, impregnált felülettel, 118×118 cm méretben 



A fából készült, előtetővel ellátott homokozó egyedi játékelem, amely nemcsak szórakoztató játékot nyújt a gyermekeknek, hanem védelmet is a naptól és az esőtől. A homokozó szerkezete egy stabil fakeretből és egy tetőből áll.


Legjellegzetesebb része a tető alakú faszerkezet, amely a homokozó területe fölött előtetőt biztosít, véd a naptól, árnyékot ad a gyermekeknek játék közben, és megvédi a homokot az esőtől és a túlzott nedvességtől, amely akadályozhatná a játékot. Ezen túlmenően, magassága állítható, és a legalsó részig leeresztve lezárja a homokozót.


A homokozó fenyőfából készült, és környezetbarát vízszigetelő, impregnáló felülettel van kezelve. Az egyes elemek a gyermekek biztonsága érdekében lekerekített élekkel van ellátva. Ezen kívül puha ülőfelületű padokkal rendelkezik, kiegészítésként pedig további szívdíszek kerültek rögzítésre.


Tulajdonságok:



Egyedi játékelem
Véd a naptól és az esőtől
Lezárható homokozórész 

Lekerekített élek
Puha ülőfelületek
Anyag: fenyőfa
Impregnált felület
Méret: 118×118×19,5 cm
Teljes magasság: 118 cm
Súly: 12 kg


A csomag tartalma:



1 db homokozó
1 db előtető
2 db ülőfelület
Díszek




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa homokozó padokkal, árnyékoló-vízálló tetővel, impregnált felülettel, 118×118 cm méretben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP