Betöltés...

200 LED-es növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa csíptethető rögzítéssel

Ár: 3.890 Ft

200 LED-es növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa csíptethető rögzítéssel 



A LED-es növénytermesztő lámpa támogatja a fotoszintézist, ezáltal elősegíti a növények növekedését és táplálását. Használata lehetővé teszi, hogy megfelelően gondozza a termesztett növényeit, beleértve a kis palántákat és dugványokat, valamint a már kifejlett növényeket.


A növénynevelő lámpa két hullámhosszúságú fényt kibocsátó izzóval van felszerelve. Az izzóban összesen 200 db, 660 nm-es (vörös fényű) és 450 nm-es (kék fényű) LED található, melyek fénye elősegíti a növények növekedését, bimbózását és virágzását. Az általa kibocsátott hullámhosszt a növények teljes mértékben el tudják nyelni a fotoszintézishez.


A lámpa sikeresen használható mind az otthoni növények megvilágítására - különösen a korlátozott nappali fényviszonyok mellett -, mind hidroponikus termesztésre, mind az üvegházi termesztésre. Tökéletes lesz az amatőr és a professzionális termesztők számára is. Nem csak virágok és szobanövények, hanem fűszernövények és zöldségek megvilágítására, nevelésére is használható.


Rögzítse a lámpát a kívánt helyre, és csatlakoztassa a konnektorba. Nyomja meg a kapcsolót a bekapcsoláshoz, majd a lámpa vörös és kék fények keverékét fogja kibocsátani. A csíptető talpának alján kinyúló fémkonzolt a kívánt szögbe állíthatja, hogy növelje a fénykibocsátás hatékonyságát. A lámpa kikapcsolásához nyomja meg ismét a kapcsolót.


Tulajdonságok: 




LED-ek típusa: 3528 SMD
LED-ek száma: 200
Izzó teljesítménye: 9.5 W
Fény színe: piros és kék
LED-ek hullámhossza: piros-660 nm, kék-450 nm
Feszültség: AC220V
Méretek: 46×11,5×9,2 cm


A csomag tartalma:



1 db lámpa
1 db izzó




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "200 LED-es növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa csíptethető rögzítéssel" című hirdetést látja. (fent)