Betöltés...

4x4 rádióvezérelt autó, gesztustechnika, távirányító 2.4GHz, hangeffektek, extrém off-road teljesítmény, felfedezőknek 6-10 évig, fekete

Ár: 21.150 Ft

Ha korlátlan kalandot és szórakozást keres gyermeke számára, akkor a játékautó " 4x4 rádióvezérelt autó, gesztustechnika, távirányító 2.4GHz, hanghatások, extrém off-road teljesítmény, 6-10 éves felfedezőknek, fekete " tökéletes választás. Ez a csodálatos távirányító gép komplett csomaggal rendelkezik, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van az egyedi élmények élvezetéhez.

Csomag tartalma:

1 * Távirányító gép
1 * Távirányító 2,4 GHz
1 * USB töltő
1 * Távirányító gesztusokkal
1 * Használati útmutató
Ezzel a játékautóval gyermeke képes lesz használni. Felfedezi a mutatványok és kalandok világát. Ez nem egy közönséges játékautó - csodálatos funkciókkal rendelkezik, amelyek kiemelik:

Különleges jellemzők:

Gesztusfelismerés: A gesztusos távirányítóval gyermeke kézi mozdulatokkal és jelzésekkel irányíthatja az autót, ami interakciót és szórakozást biztosít.
360 fokos kaszkadőrgép: Ez a játékautó lenyűgöző kaszkadőrmutatványt nyújt, beleértve a teljes, 360 fokos elforgatásokat is.
45° szabad emelkedés a lejtőkre: A lejtőkön 45 fokos szögben történő mászási képességével ez a gép képes megbirkózni a nehéz tereppel.
Távirányító 2.4GHz: A 2,4 GHz-es távirányító biztosítja, hogy a gyermek jelinterferencia nélkül irányíthassa az autót.
Káprázatos fények és sokkoló zene: Az autó káprázatos fényekkel és magával ragadó hanghatásokkal van felszerelve, ami még szórakoztatóbbá teszi minden mutatványt.
Összkerék-meghajtás: Négykerék-meghajtással az autó szinte bármilyen típusú terepre alkalmas.
Annak érdekében, hogy az élmény még emlékezetesebb legyen, az autó kiváló minőségű 3,7 V/500 mAh újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül 30-35 perc folyamatos játékot biztosít. A töltési idő mindössze 1-2 óra, ami azt jelenti, hogy a kaland gyorsan folytatódhat. Az USB töltőkábel egyszerűvé és kényelmessé teszi a töltési folyamatot.

Ez a játékautó úgy készült, hogy ellenálljon az ütéseknek, kiváló minőségű ABS műanyag és PVC anyag felhasználásával. Szabálytalan textúrájú ütközésgátló gumiabroncsokkal is rendelkezik, amelyek szinte bármilyen felületen erős tapadást biztosítanak.

A távirányító intuitív kialakítású, és lehetővé teszi a választást a versenyzésre alkalmas közúti mód és a szabadtéri kalandokhoz ideális off-road mód között.

Készülj fel a bámulatos mutatványokra és akciódús kalandokra a "Stunt Explorer" játékautóval!

Ez a tökéletes választás a szórakozásra és kalandra vágyó gyermekek számára.

Ezenkívül ez a játékautó rendelkezik egy "TAIL SPRAY" nevű speciális funkcióval, amely innovatív és interaktív elemet ad a játékhoz. A "TAIL SPRAY" segítségével a gyermekek a kalandok igazi paradicsomává varázsolhatják a játszótereket. Egyszerűen nyissa ki a permetező készülék felső fedelét, és adjon vizet a töltőnyíláshoz. Miután lecsuktad a fedelet, készen állsz a cselekvésre!

Ahogy az autó mozog és látványos mutatványokat hajt végre, a "TAIL SPRAY" lenyűgöző speciális permethatásokat hoz létre, utánozva azokat a lábnyomokat, amelyeket egy valódi autó hagyott maga után kalandföldjén. Ez a funkció nemcsak valósághűséget, hanem egy csipetnyi interaktív szórakozást is ad a játékhoz, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy elképzeljék, amint autójuk epikus mutatványokat hajt végre a kapcsolódó speciális effektusokkal együtt.

A "Kaszkadőr felfedezővel" és a "FAROKSPRAY-vel" a gyermekek új és izgalmas módon fedezhetik fel a kaszkadőrmutatványok világát. Ez az a játék, amely határtalan kalandra viszi őket, és segít nekik saját kaszkadőrtörténetek létrehozásában.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "4x4 rádióvezérelt autó, gesztustechnika, távirányító 2.4GHz, hangeffektek, extrém off-road teljesítmény, felfedezőknek 6-10 évig, fekete" című hirdetést látja. (fent)