Betöltés...

Foszforeszkáló pályakészlet 2 autóval, MalPlay 109447

Ár: 12.961 Ft

Sötétben világító autópályánkon gyermeke igazi versenyrajongónak érezheti magát! Ez a játék nem csak egyedül, hanem barátokkal is ideális. A darab világít a sötétben, ami elképesztő hangulatot varázsol.
Paraméterek: Csomag méretei: 56 x 35 x 7 cm Pálya méretei: hosszúság: 100 x szélesség: 54 x magasság: 26 cm Kor: 3+ Autó méretei: 7,5 x 3,5 cm Karakter magasság: 6 cm Az autó töltése USB kábellel történik (tartozék)
Beleértve: 56 darab a pálya összeszereléséhez 10 útjelző tábla 2 autó USB kábel
Ennek a készletnek köszönhetően a gyermek fejlesztheti a szem-kéz koordinációt. A készletben található autó tökéletesen illeszkedik a pálya méreteihez és gyorsan halad rajta. Forgó kerekekkel rendelkezik, és ezen a pályán kívül is használható. Az autók indításához USB-kábelen keresztül kell tölteni, majd bekapcsolni az autó alatt található kapcsolót.
A pálya hurkokból áll, ami még érdekesebbé teszi az autó vezetését! A kiegészítő elemeknek, például az útjelző tábláknak köszönhetően a játék érdekes és lehetővé teszi a szórakozás változatosabbá tételét. Az indító nagyon jó minőségű, ellenálló műanyagból készült. Szeretettel ajánljuk minden kisautó-rajongónak.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Foszforeszkáló pályakészlet 2 autóval, MalPlay 109447" című hirdetést látja. (fent)